Mjet që eliminon djersën për 7 ditëSë shpejti verë, dhe vini re se si shumë njerëz në rroba të errëta rreth jush. Ndoshta në punë, në mesin e miqve ekziston një person i tillë. A mendoni se kjo është vetëm një stil? Ndoshta! Por, si rregull, kjo "veshje" fshihet diçka më serioze, domethënë, probleme fiziologjike. Kjo zakonisht maskë qarqet lagësht nën sqetull, në të zezë, ata janë më pak të dukshme se në gjërat ngjyrë tjetër. Ky problem quhet djersitje e tepruar apo shkencërisht, hyperhidrosis.

Problem vazhdimisht sqetull lagësht, duart e lagësht apo këmbët e lagësht mërzit numër të konsiderueshëm të njerëzve. Siklet psikologjik të paraqiten njolla të lagësht në zona të dukshme bluza ose këmisha mund të zhvillohet në probleme serioze psikologjike.

Jo vetëm që djersitje e tepruar na bën të veshin zinë përjetshëm, kështu që ne ende kemi për të vazhdimisht shqetësohen për erën. Dhe e saj si jo të përpiqet, çdo, madje edhe më të flavors të yadrenaya, nuk pereshibesh!

Por, siç e dimë, nuk ka situata të pashpresë.

Kompania "Skanda Line" gjetur një zgjidhje për këtë problem: një ilaç për djersitje të tepërt «DRY DRY» (Për lëkurë të ndjeshme «DRY DRY Sensitive» ) Nga prodhuesi suedez «LEXIMA AB».

Në Suedi mbi 30 vjet më parë kanë mësuar për të përballuar me hyperhidrosis me mjete të ndryshme efektive të djersës. Këto pajisje të ndihmojë sufferers zvogëluar aktivitetin e gjëndrave të djersës.


Rezultati - një zonë në të cilën për të aplikuar mjetet mbeten të thatë për disa ditë.

Pas aplikimit të parë të thatë thatë ju të filloni të vini re ndryshime të rëndësishme. Një procedurë do t'ju çliroj nga të gjitha problemet për 3-5 ditë. Kështu që përdorin mjet i thatë DRY mjaftueshme 1-2 herë në javë. DRY DRY përshtatshme për të dy burrat dhe gratë dhe mund të përdoret kudo që është e nevojshme - në sqetull, duart dhe këmbët. Kursimeve në dispozicion: një shishkë do të zgjasë për disa muaj!

Në vitin 2011 kompania "Skanda Line" i kryer studimet klinike thatë thatë. Rezultati - një përfundim pozitiv të jo-toksike, sigurinë dhe efikasitetin e produktit për 5-7 ditë.

Dhe një tjetër plus! DRY DRY absolutisht nuk lë mbetje në rroba. Me thatë thatë veshjet tuaja do të jenë më të ndryshme, dhe jeta e të ndritshme!

Nëse keni ndonjë pyetje, ju mund të kërkoni Consultants Ltd "Skanda Line". Kjo është një furnizues ekskluziv i kozmetikës prodhuesi suedez në Rusi. Linja Hot: 7 (495) 512-55-55.