Era e vezë të prishura do të shpëtojë impotencaËshtë e njohur se sulfide hidrogjeni është prodhuar në sasi të vogla nga ana e trupit dhe është excreted së bashku me gazrat e zorrëve. Era e vezë të prishura, të cilat karakterizohen me gaz, një nga aromas më të pakëndshme që janë në gjendje të shtyjë njeriun dhe e quajnë atë menjëherë. Por shkencëtarët këmbëngulin që sulfide hidrogjeni nuk është e dëmshme, por më tepër i dobishëm dhe kontribuon në pamjen e ereksionit në meshkuj.

Si rezultat, studime të shumta kanë gjetur se një sasi e vogël e sulfide hidrogjenit të lëshuar në organet gjenitale menjëherë para raportit seksual në qelizat e kuqe të gjakut që janë përgjegjës për erections dhe nxit rrjedhjen e gjakut në penis. Në fakt, sulfide hidrogjeni ka të njëjtin efekt si Viagra popullore, por pa efekte anësore që çojnë në shkelje të shëndetit.

Kohët e fundit, zbulimi i Viagra, shkencëtarët quhet hap revolucionar për shëndetin seksual, i cili ndryshoi psikologjinë e njerëzve që vuajnë nga impotenca dhe njerëzimit si një e tërë. Megjithatë, deri më sot listën e efekteve negative të Viagra në trup janë edhe dhimbje koke, shtyer të fytyrës, stomaku i mërzitur dhe vizionin e paqartë. Sipas shkencëtarëve nga Britania e Madhe në të ardhmen e afërt drogës në bazë të sulfide hidrogjeni mund të zëvendësojë nebezopasnuyu Viagra dhe për të shpëtuar njerëzit nga impotenca. Statistikat e trishtuar e viteve të fundit thekson se numri i njerëzve në botë të cilët vuajnë nga mosfunksionim ngrerë, po rritet me shpejtësi.


Në impotencë pranishëm ndodh më shumë se 40% të meshkujve të moshës 40-45 vjet.