Për ons platin në Shën Petersburg


 • Informacion Partner i


 • Është e rëndësishme të theksohet se gjatë 10 viteve të Ceremonia ekzistenca "ons Platinum" e saj ishte vetëm "Moska" masë. Kjo "lëviz" organizatorët e dhënies shpjegoj marrëveshje partneriteti me «Konferencave Adam Smith». Qëllimi i kësaj marrëveshje - për të arritur ndër - qëllimet e marketingut dhe aktivitetet promovuese të njëri-tjetrit.

  Dhe ndërsa konkurrenca ishte nisur me sukses. Tashmë kompanitë farmaceutike kanë mundësi për të shprehur veten e tyre, duke paraqitur një kërkesë për të marrë pjesë në kategoritë "Farmacia e Vitit" , "Viti Project" dhe "Përparime i Vitit ". Kohët e fundit, u vendos për të zgjatur afatet për aplikimet për konkurrencën në Aplikimin nominime 18 shkurt 2011 përfshirëse.

  Aplikimi për pjesëmarrje në këto kategori është një mundësi unike për kompani të deklarojnë aktivitetet e tyre të kryera në 2010 dhe të bëhet nominuar dhe duke fituar çmimin "ons Platinum". Formularët për aplikim janë në dispozicion në faqen e internetit të www.uncia.ru të Konkurrencës.

  Gjithashtu më 1 shkurt, 2011 do të fillojë fazën e parë të votimit online në kategorinë "Punëdhënësit i Vitit". Votimi do të kryhet në faqen www.hh.ru. I dyti - një votimi fazë vendimtare fillon 1 mars 2011

  "Konkurrenca" ons Platinum "ekziston në mënyrë që të përshkruajë prirjet kryesore të tregut," të krijuar modës "- tregojnë se e vërtetë dhe çfarë nuk është," - tha përfaqësuesi i Çmimit të Komitetit Organizativ, Editor "PV" Dmitry Kryazheva.


  Këtë vit "ons Platinum" shkon në një nivel të ri.


  Informacion Partner i

  Nëse jeni të interesuar të marrin pjesë në 17 ruse Farmaceutike Forumin për të vendosur një urdhër internet www.adamsmithconferences.com/hr16pusmi ngjarje dhe për të marrë 10% zbritje * (Discount Kodi HR16PUSMI)

  * Shënim: zbritje nuk vlen për personat të cilët kanë regjistruar pjesëmarrjen e tyre në konferenca dhe / apo seminare. Të jetë me zbritje në dispozicion vetëm në kohën e regjistrimit dhe nuk mund të kombinohet me oferta të tjera për zbritje. Të gjitha zbritje janë subjekt i shqyrtimit gjatë regjistrimit.