Ku të fillojë përgatitjet për të verës


 • Cilat janë venat me variçe?
 • Kirurgji Laser
 • Compression flebosklerozyrovanye
 • flebektomii
 • Cryosurgery
 • Krioekstraktsiya
 • venektomii

 • Cilat janë venat me variçe?

  Sëmundje variçe - një sëmundje kronike, dhe për këtë arsye kërkon vëmendje të vazhdueshme. Sa më shpejt ju filloni trajtimin (vetëm shikoni për në këmbët venat përdredhur), më i suksesshëm do të jetë. Ju me siguri mund të përdorni droga venoze bëni terapi compression, të shkojnë në një dietë, por një sëmundje progresive e gjithë kjo do të ndihmojë për të rivendosur elasticitet dëmtuar muret e venave.

  Në varësi të kushteve të mjekëve venë e pacientit të përdorin metoda të ndryshme të trajtimit kirurgjik të venat me variçe, fik detyra kryesore e rrjedhjen e gjakut të prekura zonat venat.

  Disa prej tyre të të treguar fleboloh kirurg, MD Vadim Bogachev.


  Kirurgji Laser

  Teknikë është përdorur kryesisht për të hequr qafe e enëve të vogla të gjakut në fytyrë. Në trajtimin e venat me variçe ende mbetet një rrezik i madh i dhëmbëza të rëndësishme. Përveç kësaj, lazer - është e shtrenjtë nuk pajisje në dispozicion dhe për këtë arsye të gjithë.


  Compression flebosklerozyrovanye

  Metoda e përdorur në fazat e hershme të sëmundjes. Për të përjashtuar nga procesi i qarkullimit të prekur mënyrë, ajo futi një zgjidhje të veçantë, e cila dukej në "Bond" anije dhe zhduket. Pastaj në venat e shëndetshme përmirëson microcirculation, shkoni shurdhim në këmbë dhe lodhje.


  Zakonisht duhet 3 deri në 6 seanca të administratës. Anijet vizualisht zhduken në kohë nga 2 javë deri 6 muaj. Në operacion rezultat shumë të mirë kozmetike, por një vit ose pesë vjet janë përsëritje të mundshme të sëmundjes. Kjo metodë nuk është shumë e përshtatshme për t'u venat me variçe të mëdha dhe të anijeve shumë të hollë.


  flebektomii

  Operacioni është kryer nën anestezi lokale. Lëkura është e shpuar dhe me një të vogla prek fiksohem kirurg ndryshuar venë, fiksohem i dytë ndryshohet pjesë hequr. Gjobë Cosmetic rezultati, sepse qepjet janë të majtë. Operacioni mund të kryhet në një bazë pacient i jashtëm.


  Cryosurgery

  Metodat e deritanishme dhe i besueshëm të mjaftueshme. Operacioni është se në venë e prekur krijimin e një mpiksje artificiale duke përdorur një temperaturë të ulët.


  Krioekstraktsiya

  Prodhuar duke përdorur cryoprobe, që është futur në venë madhe nënlëkuror ndaj së këmbës. Pastaj maja e sondës është ftohur oksid nitrik në - 90 gradë, duke çuar në këputje mostra: venë me krem ​​të sondës hequr plotësisht. Operacioni i referohet intervenimeve të ulët të ndikimit.


  venektomii

  Ky operacion është kryer në pacientët me çrregullime të rënda trofike. Tradicionale venë venektomii i kombinuar i madh saphenous hequr nga ijë në rrudhë kyçin e këmbës.

  E njëjta gjë ndodh me venektomii endoscopic, por për shkak se ajo është prodhuar përmes kanaleve natyrore Microtools, është e mundur për të shmangur lëndimit në nyjet limfatike dhe kështu lymphostasis dhe trombozë postoperative deje.

  Dhe më në fund e guximshme për të shkuar për kirurgji, mos harroni dy rregulla: më shpejt ajo do të bëhet - më mirë rezultatin, çdo operacion mbart një rrezik më të ulët të komplikimeve se progresion të mëtejshëm të sëmundjes.