Pads sanitare të grave


 • Higjienës menstruale
 • Pads Përditshëm


 • Higjienës menstruale

  Zgjedhja e fondeve të jashtme higjienës menstrual varet nga aftësia për të absorbuar dhe të mbajë sasi të madhe të lëngjeve menstrual brenda pads ulur në mënyrë të vendosur në të brendshme e saj, dhe lehtësinë e përdorimit, kompaktësi, besueshmërinë, rehati, duke siguruar mundësi për të veshin ndonjë rrobat dhe për të mbajtur stilin e jetës tuaj që nga periudha . Prania e të gjitha këtyre karakteristikave në gratë rreshtim ofron rehati fizike dhe psikologjike.


  Aktualisht, prodhuesit e pads sanitare ofrojnë një larmi të madhe të produkteve: trashësi konvencionale rondelë dhe opsionet ulratonkie versionet klasike formë e zgjatur dhe modelin e "krahë".
  Pavarësisht nga fakti se kaq shumë gra ende vazhdojnë të përdorin tradicionale pads "të trasha", vajzat gjithnjë e më shumë dhe gratë preferojnë linings ultra bërë me teknologji të re. Së bashku me të njëjtin nivel të lartë të sigurisë dhe besueshmërisë së pads ultrathin më delikate dhe të rehatshme.


  Në mënyrë që të sigurojë mbrojtje më të madhe për rroba në skajet e çdo lëvizje, e kishte krijuar një teknologji të veçantë zgjatur elastike "krahë".


  Pads ndryshim të frekuencave për shëndetin gjinekologjik varet kryesisht nga natyra e shkarkimit, e cila goditi pad, numri dhe kapaciteti linings absorbuar dhe të mbajë ato.


  Kontakt të zgjatur me sekrecionet e lëkurës mund të japin rritje të lagështia e lartë, rrit ndjeshmërinë ndaj mekanike, fizike (temperatura dhe lagështia), kimike dhe faktorëve microbial që rrit gjasat e acarim. Prandaj, është e rëndësishme për të ndryshuar pads si të nevojshme, por të paktën 4-6 herë në ditë.


  Gaskets jo të hidhen poshtë ikjen. Para-paketuara në paketim të pads mëposhtme ose letër higjienike pads përdorura asgjësuar si mbeturinave të ngurta.  Pads Përditshëm

  Një vend të veçantë në pads higjienike të grave për të luajtur çdo ditë. Gaskets për çdo ditë ka më shumë se 20 vjet.

  Gjatë kësaj kohe, ata janë përmirësuar vazhdimisht për të plotësuar nevojat e konsumatorëve, të tilla si ruajtjen e pastërtisë së liri, absorbency, rehati, odors të kontrollit pamjen, etj


  Studimet sociologjike tregojnë se mbushje për çdo ditë të përdorimit të grave të moshës 12-65 vjet. Përdorimi më i përhapur festohet në moshën 25-44 vjeç. Për gratë moderne hedhjen në çdo ditë është një produkt thelbësor i tualet, dhe përdorimi i saj - një pjesë e natyrshme e kujdesit ditor personal të tilla si larja, styling, përdorimin e parfume dhe kozmetike.
  Kohëzgjatja mesatare e përdorimit të një copë litari për çdo ditë është 4,7 orë.
  Gaskets për çdo ditë shpesh e përdorur në periudhën e intermenstrual, por mund të përdoret gjatë menstruacioneve. Në të gjitha grupmoshat përdorimi më të zakonshme të pads në ditë në mes të periudhave.


  Gratë që përdorin pads për çdo ditë gjatë menstruacioneve zakonisht preferojnë të kombinojnë tampona përdorimit inravahinalnyh, vula dhe gaskets për çdo ditë për mbrojtje më të mirë. Përveç kësaj, ditët e para dhe e fundit të menstruacioneve, një pjesë e vogël e grave preferojnë të përdorin pads në ditë si një mjet për të higjienës menstruale.


  Shumica e grave me filluar përdorimin Rondelet çdo ditë për të parandaluar erë dhe për të ruajtur ndjenjën e pastërti dhe freski.
  Sipas hulumtimit të konsumit të kryer nga Procter & Gamble në 1998, 66,84% e grave 12-65 - mosha e ndonjëherë ndjerë praninë e shkarkimit natyrore vaginale. Urinim i pavullnetshëm vuri në dukje në 18-57% të femrave të së njëjtës moshë.


  Siklet i nxituar pelenë ose abrasions bigëzim përjetuar ndonjëherë 32-58% të femrave, ndërsa problemi erë ishte urgjente për 48-67% të femrave që morën pjesë në studim.


  Numri i vajzave dhe grave që përjetojnë siklet e nxituar pelenë bigëzim erë dhe pak rritet me moshën 12 në 25 vjet dhe ka mbetur relativisht stabile pas moshës 25.
  Gratë që preferojnë mbathje të hapur mund të përdorni pads çdo ditë, i projektuar posaçërisht për këtë qëllim.


  Informacion nga artikullin e Vasilets "riprodhues dhe shëndetit seksual. Gratë moderne dhe përdorimi i higjienës intime. »