Grua Shekulli 21


 • Tenoten
 • Tenoten

  Sigurisht, është e vështirë të imagjinohet se si të mbijetojnë në jetës moderne zyra lady ndjeshme me cadra dantella apo Stick It në flamuj të kuq. Koha jonë bën kërkesa krejtësisht të ndryshme për gratë - duhet të jetë fleksibël profesionalizmi show njeri, konkurrenca, gatishmëria për të formuar një pune pothuajse gjatë gjithë kohës, aftësia për të bërë disa gjëra në të njëjtën kohë, për të lundruar në rrjedhën e shpejtë të informacionit dhe të kontrollit të rrjedhës së punës ... Kjo i lartë (dhe madje edhe të tepruara ) kllapa është plotësisht reagim i natyrshëm i psikikës femërore - të rritet ankthi. Bashkëkohësit tanë atje kryetarja e vet, nxit përvojat e tyre të performancës "të ketë sukses?

  A është koha e mjaftueshme? Të jetë në gjendje të jetë në krye? ".

  Ankthi është një lente - ajo shumëfishon rëndësinë e gjërave që ju konsiderojnë të rëndësishme, duke ju bërë të vënë përpjekje shtesë në punën e tyre. Në afat të shkurtër, kjo rrit efikasitetin tuaj, dhe afat-gjatë? - Nga njëra anë, ju filloni të punojnë më shumë, dhe të tjera - shterur vetes ankthin e vazhdueshëm në situata ku është absolutisht e nevojshme. Ankthi mund të jetë i fikur ose jashtë - ajo exaggerates gjërat në mënyrë të barabartë si të rëndësishme dhe jo gjëra për të bërë. Çdo dështim e madje, shumë të "lënduar" dhe zbres udhë më të vogla, sepse ata janë tepër të ekzagjeruara.


  Përveç kësaj, ankthi është shkatërrues i kujtesës dhe vëmendje, kështu veprimtari që kërkojnë përqendrim të lartë dhe disiplinë, ajo vetëm shkatërron!

  Pra, ankthi i parë "nevojë" për të punuar në mënyrë efektive, por ajo ndihmon për të gjatë - ankthit të qëndrueshme mund të shkatërrojë vetëm veprimtarinë dhe dëmtojnë shëndetin. Si për të ndihmuar veten të heqin qafe e zakone të mërzit? - Sigurisht, ju duhet të fillojë me filozofinë dhe qëndrimin ndaj tij, por ka tashmë ankthi ekzistues do të bllokoj plane. Pra progres taktikisht i vërtetë do të heqë një simptomë e dhimbshme e ankthit nga mjekësia moderne. Është e rëndësishme që të drogës zgjedhur nuk është zvogëluar efikasitetin e përgjithshëm, nuk shkaktojë marramendje dhe letargji.

  Këto cilësi kanë "Tenoten" - ai butësisht soothes e sistemit nervor, që do të thotë se të gjithë energjisë që është shpenzuar më parë në ankth, ju mund të dërgoni gjërat vërtet të rëndësishme! "Tenoten" - një mjet modern protivotrevozhnoe projektuar për ata që janë në mes të tij.

  Të jetë i qetë dhe të sigurt!