Balanca Jeta


 • Çfarë rritje e jashtëzakonshme?
 • Bohlen ose të shëndetshme?
 • Fixing gabime
 • Çfarë rritje e jashtëzakonshme?

  Dysbiosis quajtur mungesë ekuilibri në mes të dobishme
  dhe mikroorganizmave të dëmshme. Ka
  disa arsye:

 • infeksionet e zorrëve;
 • dietë të varfër (tranzicion fëmijë herët për përzierjet artificiale familjaritet të pahijshme me produktet konvencionale);
 • përçarje e zorrëve (për shembull, për shkak të anomalive gjenetike të strukturës ose të enzimeve mungesa);
 • antibiotikët;
 • Stresi (familjaritet me pajisje të reja dado në kopshtin e fëmijëve).
 • Përveç kësaj, bilanci i mikrobeve të dobishme dhe të dëmshme mund të ndikojë
  Çdo fëmijë gjendje e sëmurë (shkaku - imunitet të ulët).

  Nëse ajo
  duke folur për sëmundjet e traktit gastrointestinal, të tilla si alergji ushqimore,
  dysbiosis dyshim poyavle SRI nuk është e nevojshme.


  Bohlen ose të shëndetshme?

  Ekspertët nuk besojnë sëmundje e zorrëve dysbiosis. Më të atij
  përfshijnë si tregues e fatkeqësisë, e cila mund të rezultojë në
  problemet e ndryshme.

  Të gjykojë për veten: më shumë se 400 lloje të mikroorganizmave
  të depozituara në trup dhe ndikojnë tab saj metabolizmin
  sistemi i imunitetit dhe rezistenca ndaj ndikimeve mjedisore.

  E pra,
  nëse orët e para dhe ditë pas lindjes është ende steril
  traktin gastrointestinal banojnë banorët e sakta të fëmijës.


  Kjo
  ndodh nëse microflora mom, personeli mjekësor dhe ndërtimin e spitalit
  do të jenë të gjithë të drejtë, fëmija nuk do të emërojë "ekstra" grua mjekësi
  fillon të ushqyerit qumësht nënës apo fëmijën si duhet të vini
  përzierje artificiale.

  Nga muaji përbërjen e florës zorrëve pak
  Qasja me atë të një të rrituri, dhe dendësia e baktereve
  arrin në "normë" për 4-5 vjet të vjetra.


  Fixing gabime

  Për të mbrojtur fëmijën nga fatkeqësia, e cila mund të rezultojë
  dysbiosis zorrëve, ju duhet të shihni një mjek. Para së gjithash,
  Dr. kushtoj vëmendje për dietën e fëmijës, dhe nëse foshnja ushqehet
  qumësht të gjirit, apo edhe në menu mom.

  Është e rëndësishme që dietë e grave
  produkte janë të dizajnuara veçanërisht për nënat e reja: ata
  përmbajnë vitamina dhe minerale të nevojshme për sistemin nervor
  i vogël taurine amino acid dhe acide omega-yndyrore. Nëse foshnja
  zëvendësuesit e qumështit të FED nënës, duhet të zgjidhni një përzierje,
  e cila është një mjet për të përmirësuar funksionimin e zorrëve (fije dietetike).

  Kjo ndodh se rritje e jashtëzakonshme zhduket vetvetiu. Megjithatë,
  Mjeku është një arsenal të mjeteve për korrigjim
  Bilanci humbur, probiotics, të cilat përmbajnë të dobishme
  bakteret dhe probiotics - droga që ndihmojnë në rritjen e të dobishme
  mikroorganizmave.

  Set bilancin e microflora zorrëve dhe mund të
  duke përdorur produkte që përmbajnë bifidobacteria dhe lactobacilli, kos,
  kos, formulë të veçantë i mitur.