Enzimat do të shpëtojë botën


 • Kur enzimë mungon
 • Një produkt - pesë veprime
 • Enzimat për të gjithë familjen
 • Gjithëpërfshirës shëndetësor mbështetje

 • Enzimat (enzimat) - molekulë e mahnitshme zbulua në fillim të shekullit të kaluar. Ajo është me anë të Enzimat janë të përshpejtuar dhe menaxhuar të gjitha proceset biokimike të trupit.
  Enzimat - pajisje zgjuar e natyrës. Çdo gjë që ndodh në njerëzit dhe organizmat e tjerë që jetojnë në Tokë, është pjesëmarrja e enzimeve. Ata ndoshta mund të përmirësuar qelizat e shkatërruara, transformimin e ushqyesve në energji dhe materialeve të ndërtimit, shkatërrimin e produkteve të metabolizmit dhe substancave të trupit të huaj, që mbrojnë njerëzit nga bakteret e dëmshme dhe shërimit.

  Prandaj, ajo ngre pyetje, që nga enzima janë të rëndësishme për shëndetin e njeriut, nuk i bëjnë ato ilaç "universal"?


  Kur enzimë mungon

  Kur enzimat kontrolluar dobëson, ka pasur dështime serioze në trup dhe, si pasojë, zhvillimi i sëmundjeve kronike, me acarimin e shpeshta, cilësinë e jetës dhe rënies së efikasitetit. Në mes të shekullit të kaluar gjerman Profesor Max Wolf, duke përmbledhur të gjitha njohuritë e sistemit enzimë ofroi përdorimin e enzimeve komplekse si mjekësi.

  Pse "aplikimi i sistemit"? Ka disa arsye, por kryesore është që zgjidhet në një raport prej enzimeve të aftë për të rritur veprimin e çdo tjetër, duke treguar synergism, dhe kështu efikasitet të lartë është arritur.


  Profesor M.Volfa Ideja është shumë e thjeshtë: gjatë sëmundjes shqetësuar bilancit enzimë, kështu që ju vetëm duhet të plotësoni atë duke marrë përgatitjen enzimë, dhe trupi merr një grup të enzimeve që menjëherë fillon për të ndërtuar në mënyrën e vet. Si rezultat i eksperimenteve të shumta ka qenë i njohur mirë për të qenë e drogës Wobenzym ("Mukos Pharma", Gjermani) - një kombinim të enzimeve me origjinë bimore dhe shtazore.


  Një produkt - pesë veprime

  Ndërsa studimet kanë treguar se polienzimnyy Wobenzym drogës mund të njëjtën kohë të sigurojë disa veprime pozitive. Enzimat që janë pjesë e drogës Wobenzym, optimizuar për përsëritura inflamacion, të forcojë funksionin mbrojtës të trupit, ndikojnë pozitivisht në rrjedhshmëri e mureve të enëve të gjakut, funksionin e qelizave të gjakut, rrjedhjen e deje dhe limfatik, duke lejuar rrjedhjen e përmirësuar të gjakut në organet dhe indet, dhe furnizimet e oksigjenit dhe ushqyesve.

  Wobenzym gjithashtu vepron në pjesë të ndryshme të sistemit imunitar, duke rritur imunitetin dhe mbrojtjet antimicrobial, gjë që shpjegon aftësinë e tij për të zvogëluar rrezikun e sëmundjeve.

  Trupi i aplikimit të Vobenzymu merr një grup të enzimeve të nevojshme, në këtë mënyrë mund të rezistojnë më mirë infeksioneve, stresi, stresi për të cilat njeriu modern është gjetur vazhdimisht.


  Enzimat për të gjithë familjen

  Pa dyshim, përgatitjet enzimë mund të jenë të dobishme për të gjithë anëtarët e familjes. Edhe si një fëmijë, kur fëmija është veçanërisht të prekshëm dhe të ndjeshëm ndaj sëmundjeve të ndryshme, enzima janë të domosdoshme në luftën kundër infeksioneve.

  Prandaj Wobenzym është përdorur gjerësisht nga mjekëve pediatër. Per shembull, në të sëmundjeve alergjike (atopik dermatitis) si sëmundjet anti-inflamator, immunokorrektora akute dhe kronike të traktit të sipërm respirator tek fëmijët shëndetliga. Në anëtarë familjes rritura Wobenzym përdorur në trajtimin e sëmundjeve akute dhe kronike inflamatore (p.sh., adnexitis, prostatitis) sëmundjet, infeksionet seksuale (klamidia dhe infeksioneve tjera) në trajtimin me antibiotikë.


  Gjithëpërfshirës shëndetësor mbështetje

  Wobenzym krijuar fillimisht si një mjet të plotë për vazhdimin e viteve aktive të jetës.

  Fakti që enzimat në jetën njerëzore të nevojshme si ushqime, ajër dhe ujë. Enzimat mund të siguruar funksionimin e duhur të sistemeve të mbështetjes jeta e trupit, duke vazhduar në këtë mënyrë vit aktiv. Me moshën, ndryshimet natyrore bilancit dhe veprimtaria e enzimeve të trupit të vet, por të drogës Wobenzym mund të zgjedh metabolizmin, përmirësimin e rrjedhshmëri gjakut dhe për të rritur rezistencën ndaj sëmundjeve dhe aktivitetit fizik, dhe në këtë mënyrë të përmirësojë cilësinë e jetës. Në Evropë dhe Amerikë ajo është quajtur "plakja e suksesshme" - mosha e vjetër pa sëmundjeve të rënda. Megjithatë, ne nuk duhet të harrojmë mode, dietë, sportive dhe refuzimin e zakone të këqija.

  Shumë vite përvojë të suksesshme të drogës Wobenzym treguan se ky medikament mund të konsiderohet si "universale" proceset jetësore çelës të trupit.

  Futje të rregullt të drogës Wobenzym do të jetë optimist për të ardhmen dhe të jetojnë pa i sëmurë, në moshën e vjetër.

  Për të parandaluar Wobenzym marrë 3 tableta 3 herë normat ditore të 1,5 muaj me të përsëritura 2-3 herë në vit. Mbështetja Wobenzym shëndetësor gjithëpërfshirës.

  Para përdorimit, lexoni udhëzimet. Ka contraindications.

  Për më shumë informacion në lidhje me efektin e drogës, historinë e saj, mekanizmi i veprimit dhe rekomandimeve për pranim mund të gjenden në të Delegacionit të Mukos Pharma.