Për lehtësi reumatizma ndonjëherë më mirë për të lënë
Pa dashuri, jeta është e zbrazët.
Pra, thonë ata që të paktën një herë në jetën e tyre të përjetuar këtë ndjenjë e madhe. Ai i jep forcë, formimin e qëllimeve të reja dhe të bëjë ngjyrën tonë të zymtë. Megjithatë, sipas hulumtimit të kohëve të fundit me dashuri gjithashtu trajton - sipas studiuesve britanike, martesë të lumtur dhe të gjatë është një lloj i analgjezik për ata që vuajnë nga artriti reumatoid - një sëmundje të cilat përballen shumë njerëz të moshuar. Ethet reumatike është një nga sëmundjet më njerëzore, bazuar në inflamacionit shprehur imunitar. Në mënyrë tipike, sëmundje prek njerëzit më të vjetër se 40 vjet, dhe gratë janë 2-3 herë më shpesh se meshkujt.

Ajo karakterizohet nga inflamacion dhe dhimbje në duart veçanërisht në nyjet e gishtat dhe duart, këmbët dhe këmbët, lodhje dhe pagjumësi.

Studiuesit gjetën se ata që e mbështetën bashkëshortit të kryer mbi këtë sëmundje serioze është shumë më e lehtë. Sipas autorit të udhëheqjes së studimit, Profesor Jennifer Barsky Reese, është hetuar rreth 260 të rriturit që vuajnë nga reumatizma. Pas kësaj u konstatua se shëndeti i njeriut nuk varet vetëm nga prania e burrit të saj, por edhe në cilësinë e martesës. "Silleni" nga dhimbja e reumatizmi mund vetëm marrëdhënie harmonike - Problemi martesë në të cilën njerëzit të irritojë njëri-tjetrin, vetëm për të shkaktuar dëme.


Ata të cilët nuk kanë qenë të martuar, ishin shumë më të shëndetshme ata që vuajtën në fatkeq. Prandaj, shkencëtarët këshillojnë nëse është e nevojshme për të shmangur divorcin nuk është edhe në moshën e vjetër, sepse shëndeti është më i rëndësishëm.