Për trajtimin e kancerit do të zbatohen magnet


Një metodë revolucionare
trajtimin e kancerit duke përdorur magnet mikroskopike
(Nanomahnity) që nxisin humbjen kuptimplotë
qelizat e tumorit mbrojtëse. Sipas një të ri
hulumtim, zbatimi i magnet tilla në qelizat, të cilat janë
synon në shkatërrimin e tumorit rrit gjasat e arritjes së tyre
qëllime shumë herë.

Cilat janë tiparet e kësaj
Teknikat? Nanomahnity vendosur në monocitet (një lloj%
D0? Eykotsitov se
përdoret për të transferuar një terapi gjen), atëherë injektuar këtyre qelizave në
qarkullimit të gjakut të pacientit, dhe ënjtje përreth magnet, duke krijuar rreth
fushë magnetike që tërheq shumë më tepër se zakonisht

Numri i monociteve.

Profesor Lewis, kreu i laboratorit,
i cili ka kryer këtë studim, shpjegon se përdorimi i
Nanogrimca të rrisë koncentrimin në tumorin terapeutikisht
Qelizat e armatosura hap një epokë të re në terapi gjen. Nga
përdorur këtë teknikë për ofrimin e lezioneve gjenetik vektorit
terapi është shumë më efektive. Kjo qasje mund të përdoret
trajtimi i artritit dhe sëmundjes koronare të zemrës.

Një
Autorët e studimit, Profesor Nihel Brown (Nigel Brown) thotë,
se ky zbulim do të gjejnë aplikim të gjerë në mjekësi. Fundamental
Studimet biologjike shpesh duket se kanë pak të bëjnë me të përditshme


jeta, por të kuptuarit parimet themelore të trupit të njeriut dhe
Përdorimi i nanoteknologjisë çuar në mundësi të reja gjenetike
terapi.

Ekipi tani është duke shikuar se si efektive ndryshme
Gjenet duke përdorur këtë teknikë. Kërkimi përqendruar në një gjen
në gjendje për të ndaluar përhapjen e tumoreve në të gjithë trupin.