Dysbiosis zorrëve sot vuan deri në 90 njerëz


Ato përbëjnë pjesën e luanit të tregut - rreth 20% të të gjithë të blera në vend
droga. Brenda këtë segment të tregut më të shpejtë
grup në rritje të drogës dysbiosis.

Kështu, sipas
firmë kërkimore RMBC / GC "REMEDIUM" /, në tremujorin e fundit
2007 Shitjet e Linex - Featured në dysbiosis
zorrë - u rrit me 53%.

Për krahasim, rritja e përgjithshme e shitjes
Droga Protivoprostudnye ishte 32%, dhe painkillers
- 18%.

"Zorrëve dysbiosis sot vuan 90%
Popullsia - komentoi mjek gastroenterologist H.Zhurenkov.
- Për shkak të çekuilibër të florës zorrëve në shumë rregullisht ndodhin

dështimet në tretje, dhe ka reagime të ndryshme alergjike
imunitet të reduktuar.

Problemi është se shumica e njerëzve nuk e bëni
në dijeni të marrëdhënieve të ngushta e të gjitha këto mundime me zorrëve
microflora - u ankua tek një mjek. - Dhe kjo është e trishtuar, sepse për të hequr qafe
dysbiosis mund të votoni drogë propyl të veçanta për të cilat
janë baktere jetojnë dobishme.

Më shpesh kufizon trajtim
mjete simptomatike. Prandaj, dysbiosis zorrëve, si
probleme të tjera të traktit digjestiv, aq të zakonshme në tonë
vend, "- tha eksperti.