Diagnoza dhe trajtimi i sindromës hypothalamic në adoleshentët


 • Diagnoza e sindromës hypothalamic në adoleshentët
 • Çfarë është e lejuar dhe e ndaluar në sindromin hypothalamic
 • Trajtimi i sindromi hypothalamic në adoleshentët

 • Sindromi hypothalamic në adoleshentët mund të maskaradë si një shumëllojshmëri të sëmundjeve. Në mënyrë për të zbuluar atë, ju duhet të kalojë një seri të provimeve, nga konvencionale për të shumë të rralla. Mënyra e vetme për saktësi them nëse përçarje e trupit rezultuar sindromi hypothalamic ose manifestimet e një sëmundje.


  Diagnoza e sindromës hypothalamic në adoleshentët

  Magnetike të trurit rezonancë mohrafiya dhe hipofizës. Ky është një hulumtim shumë rigoroze në lidhje me X-ray.

  Kur sindromi hypothalamic tregon shenja të rritjes së presionit intracranial, lëndimi ose gjurmët e uria oksigjenit të trurit. Hipofizës më pak e zakonshme mikroopuholi.

  Hormonal dhe testet biokimike të gjakut. Testet të ndihmojë në përcaktimin e çrregullimeve metabolike si. Duhet të kontrollohet hormoneve tiroide, veshkave, dhe një numër të substancave të tjera.

  Ultratingull i mëlçisë. Ky studim do të ndihmojë në identifikimin rritje ndryshimet në strukturën e mëlçisë janë karakteristikë e çrregullimeve metabolike. Ultratinguj tiroide mund të zbulojë gjithashtu ndonjë ndryshim në të, të tilla si nyjet. Megjithatë, rëndësia e këtij hulumtimi merr kombinuar me studimin e hormoneve tiroide në gjak.


  Research mbiveshkore duke përdorur ultratinguj ose rezonancë magnetike mund të jetë i nevojshëm kur një devijim nga përmbajtja normale të hormoneve veshkave në gjak.

  Hulumtimet në zemër duhet të rrisë presionin e gjakut. Ajo do të japë informacion mbi shkaqet e presionit të lartë të gjakut dhe mënyrat e shpejtë për të rregulluar.


  Çfarë është e lejuar dhe e ndaluar në sindromin hypothalamic

  Ju mund të:

 • Fitness rritje graduale e ngarkeses kontrolluar presionin e gjakut;
 • Kufizimi i ushqimit karbohidrate dhe yndyra;
 • Rutinë të rregullt e përditshme që ju lejon për të fjetur.
 • I ndaluar

 • Fitness korrigjim pa presionin e lartë të gjakut;
 • Të jetosh me presionin e lartë të gjakut;
 • Le rritje në peshë trupi (rënie mbipeshë është më e vështirë se sa për të shmangur atë);
 • Rutinë e përditshme të parregullt, duke fjetur sa duhet (të paktën 7-8 orë).


 • Trajtimi i sindromi hypothalamic në adoleshentët

  Bazuar në mjekun e hulumtimit do të bëjë konkluzione rreth shkaqeve të mundshme të sindromi hypothalamic. Ky vullnet detaj pikturuar trajtim. Kursi mund të përbëhet nga:

 • Droga;
 • Ushqimi, i zgjedhur në bazë të analizës së gjakut;
 • Fizioterapia ushtron për vetë-përmbushjen;
 • Sesionet e psikoterapisë, nëse është e nevojshme.
 • Sindromi hypothalamic zakonisht të trajtohen me sukses.

  Ushtrimi është thelbësore për trajtim. Por sindromi hypothalamic cila shkakton tension të lartë. Vetëm taktikë e mundshme është load rritet me korrigjimin e njëkohshëm të presionit të gjakut me ilaçe.

  Si studion presionin e gjakut gradualisht kthehet në normale, dhe nuk ka nevojë për mjekim. Është e rëndësishme që ushtrimet janë të përshkruara nga mjeku.

  Informacion nga artikullin "sindromi hypothalamic. Hypopituitarism Youth "