Diagnoza e hypospadias


 • Si janë diagnostikuar me hypospadias
 • Koha më e mirë për trajtimin

 • Si janë diagnostikuar me hypospadias

  Diagnoza e hypospadias është bërë zakonisht pas një ekzaminim të plotë mjekësor të porsalindur në ditët e para, javë apo muaj të jetës së tij. Shpesh hypospadias është një problem serioz për të adoleshentëve apo të rritur burrat kur ajo të fillojnë të shqetësohen për pamjen dhe funksionin e penisit, si agjenci ofron urinim dhe aktivitetin seksual. Kur pediatër zbulon hypospadyyu, ajo dërgon një fëmijë me prindërit e tij për këshillimin e fëmijëve urolog, një specialist në trajtimin kirurgjik të hypospadias.

  Adoleshente dhe të rritur burrat shpesh kthehet në urolog mbi iniciativën e tij.

  Fëmijë apo i rritur urolog kryer një ekzaminim të plotë të pacientit me hypospadiyey. Roli kryesor luhet në diagnozën dhe shqyrtimit anketë në të cilën vëmendja është tërhequr kryesisht në vendndodhjen e hapjes së jashtme të uretrës, formës dhe madhësisë. Ne vlerësojmë shkallën e shtrembërimit dhe gjë e shëmtuar e lëkurës penisit. Prindërit ose pacienti kthehet urinimi natyrën dhe shkallën e shkeljes dhe shkallën e lakim e penisit gjatë ereksionit. Pacientët e rritur zbuloi një shkallë të shqetësim dhe parehati gjatë raportit seksual dhe nëse një spermë gjatë britmë në vagjinë.


  Nëse pacienti ka qenë më parë operuar pa sukses, ajo rezulton nga natyra e transaksionit, shkallën e ndodhin çrregullime dhe komplikime. Përveç kësaj, nganjëherë, studimet e veçanta në vijim si ureteroscopy, urethrography, ultrazërit urethral, ​​etj Para se operacioni kryhet studim standarde paraoperative përcaktuar natyrën dhe karakteristikat e anestezi gjatë operacionit.


  Koha më e mirë për trajtimin

  Historikisht dhe mosha teknikisht optimal i korrigjim kirurgjik të hypospadias është përcaktuar nga faktorët kryesore të mëposhtme:

 • Dimensionet e penisit dhe aftësinë teknike për të kryer një operacion të ndërlikuar plastike mbi të
 • Mundësitë mjaft disa dhimbje, tolerancë dhe ashpërsia e efektet anësore të anestezisë në mosha të ndryshme
 • Reagimet emocionale dhe psikologjike ndaj një fëmije anormale duket dhe mosfunksionim i penisit, dhe pasojat e tyre
 • Reagimet emocionale dhe psikologjike të fëmijës dhe implikimet e tyre në qëndrimeve në spital, operacionet dhe kufizimet pas kësaj.
 • Aktualisht, mosha optimale për korrigjimin e operacioneve hypospadias konsiderohen nga 8 muaj deri në 3 vjet. Disa kirurgët besoj se mosha më e mirë është 6 - 9 months kur fëmija nuk është duke ecur, dhe efektet psikologjike dhe emocionale të operacionit shumë minimale.

  Informacion nga artikullin "Diagnostifikimi i hypospadias, kur, ku dhe çfarë operacionit?

  »