Nevropati diabetik dhe potencë mashkull


 • Shkaku më i zakonshëm impotencë hormonal
 • Nevropati diabetik dhe potencë
 • Simptomet e polyneuropathy mosfunksionim ngrerë indukuar

 • Shkaku më i zakonshëm impotencë hormonal

  Camoy shkak i zakonshëm pafuqi hormonal është ... Kush tha testosterone?! Deuce! Në 90% të rasteve të dobësisë së shkaktuar nga diabeti hormonal, që çojnë në ndryshime të rëndësishme në enët e gjakut dhe indeve shpella e penisit.

  Ky është një ndërlikim mjaft të zakonshme. Ndër diabetikët rinj ajo ndodh në një në katër, dhe pas 50 vjet - më shumë se gjysma e pacientëve.

  Nivelet e pacientëve mbështetjen normale të sheqerit në gjak mund të parandaluar këtë ndërlikim.

  Kjo kërkon një dietë të rreptë, duke mbajtur një peshë normale dhe, nëse është e nevojshme, disa injeksione insulinë në ditë. Komplikimet e diabetit të pakthyeshme, sepse të gjithë e ditur statusin e tyre duhet menjëherë të fillojnë për të trajtuar një endokrinolog.
  Nevropati diabetik dhe potencë

  Megjithatë, për të thënë se e tërë "fajin" e sheqerit e ngritur të gjakut - jo fare e vërtetë.

  Problemet me diabet potencë janë të lidhur edhe me lezionet e nervave periferike, të quajtur nevropati diabetik.

  Në polyneuropathy diabetik, vështirësitë seksuale në diabet mund të shkaktohet nga angiopatin, që bllokimin e arterieve që ushqejnë penis.


  Kjo mund të zbulohet me anë të enëve të veçanta kërkimore, ultratingull ose X-ray.

  Problemet me diabet potencë mund të ndahen në tre grupe:

 • Mosfunksionim ngrerë.
 • Derdhje TARDA - derdhje e zgjatur, duke çuar në një të gjatë, marrëdhënie ritëm. Në pacientët me diabet, është një manifestim i polyneuropathy diabetik dhe shkaktoi një rënie në ndjeshmërinë e penisit glans.
 • Makinë Reduced seksi.
 • Shpesh ka një kombinim të të tre simptomat.

  Mungesa e derdhje gjatë orgazmës ruajtur, siç është manifestim dhe polyneuropathy për shkak të shkeljes së innervation dhe zbaticë e spermës në fshikëz.  Simptomet e polyneuropathy mosfunksionim ngrerë indukuar

  Si për të zbuluar nevropati?

  Shpesh, shkelje të funksionit seksual është filluar shenjën e parë të polyneuropathy. Në fazat e hershme të polyneuropathy vetëm ankesë mund të jetë ndjenjë të ftohtë në kokën e penisit që urologists sindromi i ftohtë e quajtur penis glans.

  Kur mosfunksionim ngrerë detyruar polyneuropathy, ka simptoma të tjera:

 • shkeljet e ndjeshmërisë (mpirje, dridhura);
 • ulcerat pa dhimbje, djegie, plagë, plagë;
 • atrofi të muskujve;
 • dhimbje në këmbë në pjesën tjetër dhe gjatë natës, ënjtje të këmbëve.
 • Pa marrë parasysh se sa serioz është problemi, ju nuk duhet të humbni shpresën.

  Diagnoza e hershme e sëmundjes dhe trajtimi i saj i duhur i sëmundjes do të detyrojë tërheqje.

  Informacion nga artikullin "Në 90% të dobësisë së shkaktuar nga diabeti."