Miokardit distrofi


 • Çfarë degjenerim miokardit
 • Simptomat dhe Diagnoza e degjenerimit të miokardit
 • Parandalimi dhe trajtimi i degjenerimit të miokardit

 • Çfarë degjenerim miokardit

  Sindroma degjenerative - një formë më i zakonshëm diagnostikuar
  kronike tendosje sistemin kardiovaskular në atletët.

  Kohë
  "Distrofi miokardit" e filloi në mësimet e z F.Lanha. Që nga ky
  diagnostikuar vetëm në bazë të EKG, domethënë,
  ndryshimet në pjesën finale e kompleksit ventrikular që mund
  zhvilluar si rezultat i proceseve të ndryshme patogjene,
  Specialistët e ardhshme propozuar për të përdorur në vend të termit "degjenerimit
  sulm "Termi" shkelje e repolarization miokardit. "
  Degjenerimi miokardit shpesh ndodh me atletët e të cilëve
  Trajnimi u përqëndrua në zhvillimin e prioriteteve të durimit.


  Simptomat dhe Diagnoza e degjenerimit të miokardit

  Kjo
  Atletët nuk mund të ankohen me të lartë
  performanca të veçanta dhe të përgjithshme dhe shfaqje sport i mirë
  Rezultatet e. Në asnjë ankesat e tjera, por një rënie
  performancës atletike. Në disa atletë dhe ankesat
  ulje arritjet sportive.

  Shumë shpesh në njerëz me kardiovaskulare kronike rritje të gjeni xhepat e infeksionit kronik. T ndryshime valë të luajë një rol të madh në diagnozën; ndryshimet në segmentin ST - mbështetës.
  çdo lloj i shkeljeve mund të ndodhë si forcimin dhe
  leveling ndryshime EKG në përgjigje të ushtruar dhe
  efektet farmakologjike.

  Kur shkalla unë i degjenerimit të miokardit
  hiperadrenerhii vërejtur (e rritur sekretim e përditshme të adrenalin dhe
  norepinephrine), dhe në II dhe III - hipoadrenerhiya (reduktohet ditore
  sekretim të adrenalin dhe noradrenaline).

  Për të identifikuar shkaqet
  Proceset degjeneruese në miokardit janë të rëndësishme
  Testet electrocardiographic farmakologjike dhe testet me fizik
  ngarkesës.

  Koncepti i "pluhurit degjenerimit të miokardit" në
  e cila është përcaktuar në vlerën individuale të aktivitetit fizik që

  shoqëruar nga një rikthim. Gjatë pragun e rehabilitimit
  Degjenerimi miokardit progresive ka rritet. Për të arritur një
  Pragu i lartë degjenerim miokardi mund të marrë disa muaj.

  Aritmi - një fenomen i shpeshtë në jetën tonë. Ndoshta kardiak dhe
  extracardial origjinën e tyre. Në lidhje me këtë, për të identifikuar ndonjë
  aritmia kërkon shqyrtim të kujdesshëm. Vetëm vendosjen mungesën
  Lezionet e zemrës dhe nuk shkakton asnjë extracardial
  (Vatra kronike të infeksionit, pushtimit hlystyani, osteokondroza qafës së mitrës dhe
  Shkeljet shpinë kraharorit, etj), mund të lidhen
  norma e zemrës me aktivitetin e pamjaftueshme fizike.  Pirja e duhanit
  dhe futje alkoolit në sfond të aktivitetit fizik mund të shkaktojnë
  arrhythmias razlichn'he deri në dridhje atrial.

  Madje
  aritmia relativisht të sigurta që kërkojnë praktikë mjekësore
  kujdes i veçantë sepse gjatë ushtrimit ata
  në gjendje të shkaktojnë zhvillimin e shkeljeve serioze madje fatale.

  Parandalimi dhe trajtimi i degjenerimit të miokardit

  Parandalim
  aritmi dhe degjenerimi miokardit bazohet në eliminimin shkaku themelor,
  shkaqet dhe faktorët që lidhen me rrezik, të cilat përfshijnë
  Shkelja e punës, pushim dhe të ushqyerit, akute dhe kronike
  sëmundje. Është e nevojshme për të kryer sanitare vatra e infeksionit kronik,

  normalizojë rutinë e përditshme, për të zgjatur fle 10 orë në ditë, për të mbrojtur
  pacient nga ndikimet negative psiko-emocional (duke përfshirë
  duke dëgjuar muzikë me zë të lartë), për të bërë atë të lënë zakone të këqija (pirja e duhanit, alkoolit).

  Barërat të përshkruara në bazë të pathogenetic mekanizma abuzimi EKG. Në
  Ku baza e degjenerimit të miokardit nuk është një, por
  disa mekanizma pathogenetic përdorur e kombinuar
  trajtim. Në të gjitha rastet, demonstron përdorimin e drogës metabolike
  lloji.

  Informacion nga artikullin "syndromes degjeneruese dhe aritmicheskiy - format e kronike tendosje sistemin kardiovaskular."