Dy të tretat e rusëve kanë zakone të këqija


Nuk është një shumë zakone të këqija pranuar 63% e të anketuarve.
"Katërta e të anketuarve ose nuk kanë zakone të tilla në të gjitha (14%),
apo koha për të shpëtoj prej tyre (11%), "- vuri në dukje sociologët.

Më e zakonshme e zakone të këqija
stilolaps njohur thumbues ose laps (18-20%), përdorimi
fjalë-parazitëve, vonesa konstante (22%), të shpeshta dhe të zgjatura
thirrjet telefonike (43%), ndryshim i vazhdueshëm dhe bashkëshorti
Partnerët seksuale (45%).

Pasioni për lojrat e fatit dhe
lakmi konsiderojnë varëshme 38 dhe 34% e të anketuarve
përkatësisht, 53% quajtur këtë sëmundje. Alkoolizmi është konsideruar zakon

Sëmundje 35% - 65% e rusëve. Kur vjen puna për të varësisë,
Dallimi në raport është edhe më i rëndësishëm: vetëm 20% besojnë
Ky zakon, dhe 76% - sëmundje.


Sociologët thonë se
njerëzit që kanë marrë pjesë në studim ishin më vetëkritik: 75%
Ata konfirmuan praninë e shprehive të këqija të femrave kthyer
54%. Përveç kësaj, seksi i fortë më tolerant se
Gratë kanë të bëjnë me sëmundjet e fituara.

Për shembull, njerëzit kanë tendencë të
pajtohen me tezën se zakon i keq - një mënyrë për t'u çlodhur (50%
vs 39%), ndërsa shumica e grave nuk pajtohen me këtë
justifikim zakone të këqija (41% për, 46% kundër).
Në përgjithësi,
78% e rusëve besojnë se zakone të këqija është e gjitha. Dhe në qoftë se ata
padëmshme dhe nuk ndërhyjnë me të tjerët, pastaj të shpëtoj prej tyre nuk është e nevojshme,
vuri në dukje 63% e të anketuarve. Më e zakonshme në mesin e rusëve
zakon - pirja e duhanit. 72% thonë se ajo është në
ndonjë nga të afërmit e tyre, miqtë dhe kolegët.

Nga rruga,
Javën e kaluar, temë e varësisë ndaj nikotinës dhe zëvendësit afrua
Duma Shtetërore. Duke parë se për shkak të varësisë të cigareve vdesin çdo vit
500 mijë. Ns, anëtarët e Dhomës së Ulët vendosi për të ratifikuar
OBSH për të luftuar pirjen e duhanit.

Përmes
kjo pak vite plotësisht zhduket reklamat e cigareve mbishkrimin mbi

rreziqet e duhanit paketat e duhanit merr gjysmë, dhe rusët ndaluar
duhan në vende publike. Përveç kësaj, çmimet e cigareve në mënyrë të konsiderueshme
fluturoj duke rritur taksat e duhanit.

Për ratifikimin
ky dokument në Duma luftimin katër vitet e fundit. Ndërkohë,
vend
"Nuk është një epidemi e duhan pirjes së duhanit." Për 10 vjet, pothuajse 2 herë
rritur prodhimin e cigareve.

Në 1996 në Rusi
bërë 220.000.000.000.
"Sticks shëndetin" në një vit, pastaj në 2006 me duhan
fabrikat, kanë provuar 414.000.000.000. cigare. Kështu në vend të 207.000.000.000.
Koreans filluan të pijnë duhan 375.000.000.000. Cigare në vit. Në njëjtë
Deputetët kohë vuri në dukje se duhanpirësit ruse nuk kanë për të

njëkohshme harroj zakonin e keq. Sipas dokumentit, era
Arra do të gradualisht.

Teksti i tmerrshëm në shkronja të mëdha
paketimit të duhanit do të jetë për tre vjet pas bashkimit
Konventa. Reklamim cigareve do të zhduket nga sytë pesë tonë
vjet. Pastaj të përmendur kompanitë e duhanit do të më marrë të listuara
sponsorizuar ngjarje të ndryshme.