Dimër Gripi është e gjatë, por shumë herët për t'u çlodhurSezon të ftohtë 2012 ka hyrë në fazën e saj përfundimtare filloi zyrtarisht pranverë, i mërzitur të ftohtë në rënie, dhe raportet e kënaqësi Organizata Botërore e Shëndetësisë raporton se në një epidemi të gripit të portës.

Kështu që ju mund të relaksoheni, të sigurt duke thënë se gripi këtë vit nuk do?

Për fat të keq, ndërsa këto fjalime nuk ka ardhur ende. Po, kushtet e motit dimrit të 2011-2012 ishin të tilla që virusi i gripit nuk mund të depërtojnë në vendin tonë dhe përhapjen. Për krahasim, në janar të vitit të kaluar ka mbyllur shkollat ​​në karantinë, dhe numri i pacientëve me gripit dhe SARS-it, sipas Rospotrebnadzor tejkaluar pragun e epidemisë së 21%.

Këtë vit, ekspertët parashikojnë një rritje në rastet e shkurt-marsit, gjegjësisht sa më shpejt që të ftohtë do të shkojnë në rënie.

Dhe si ne duhet të gëzohemi - i ftohtë i tmerrshëm është zhdukur, toka do rrezet shpejt të ngrohtë pranverë, por gëzimi mund të jetë i parakohshëm, shkrirje viruset "zgjohen", outwaits të ftohtë në letargji. Dhe me një temperaturë të rehatshme ne të merrni një kërcim të mprehtë në incidencën.

Nuk është çudi që ata thonë "paralajmëruar - forearmed." Ne kemi kohë për t'u përgatitur për periudhën e ardhshme të rrezikshme. Dhe kjo mund të jetë shumë vonë për të vaksinuar vend (është më mirë që të konsultoheni me mjekun), por marr kit "përgjigje të shpejtë" sëmundje dhe tërheq rozbovtaty fundin e imunitetit të dimrit (përfshirë nëpër të ftohtë të rëndë!), Ju ende mund të bëjë atë.


Nëse ju të marrë përgjegjësinë për shëndetin tuaj, është e rëndësishme për të kuptuar se si të veprojmë gjatë një të ftohtë. Është e nevojshme për të eliminuar shkakun e sëmundjes - një virus. Kjo mund të bëhet vetëm barnave antivirale, si në rastin e baktereve - antibiotikët. Arbidol ka provuar efikasitetin, e cila jo vetëm që pengon viruset, por edhe stimulon sistemin imunitar.

Arbidol unik është se ai lufton me viruset e gripit, parandalimin e infeksionit të qelizave të reja. Nëse më e lehtë, të drogës parandalon virusin për të depërtojnë qelizat e shëndetshme dhe të përdorin ato si material per shtimin, kështu që është e rëndësishme për të marrë atë sa më shpejt të jetë e mundur.

Duke filluar për të marrë Arbidol në simptomat e para të sëmundjes, ju nuk i japin sëmundje për të zhvilluar më tej dhe nevojën e trupit për të përballuar vetëm me dëmin tashmë të veshura virus.

Edhe më i saktë qasje është parandalimi. Nëse has një person të sëmurë, ju nuk mund të presim deri virus mori në trupin tuaj, shumohen, dhe ju do të ndjeni simptoma të ftohtë. Është më mirë që të menjëherë të marrë Arbidol parandaluese kurs dhe i sëmurë, ka shumë të ngjarë të mos ketë fare.

Një tjetër Arbidol pronë, e cila është e dobishme në periudhën epidemiologjikisht rrezikshme është stimuluar përgjigje imune dhe aktivizimin e makrofagëve - një qeliza shumë të dobishme në trupin tonë, që "hanë" bakteret e dëmshme dhe viruset që janë të bllokuar në trupin tonë.

Ndjehen të sigurt nën mbrojtjen e Arbidol mund gjithashtu për shkak të aktivitetit të tij kundër viruseve të gripit të testuara çdo vit në të gjithë laboratorët që qarkullojnë tensionet në sezonin aktual. Unë nuk e kanë gjetur ende ndonjë rezistente! Arbidol padëmshme, ajo mund të jap edhe fëmijë (tre vjet).

Gjithmonë likuyetesya të ndërgjegjshme dhe me përgjegjësi! Dhe paç fat!


Contraindications mundshme. Konsultimi nevojshme.