Homotoxicology dhe homeosinatriya - nanoteknologji në mjekësi
Në nanoteknologjisë, ne e kuptojmë se si efekte të tilla mbi popullin trup të shëndoshë ose të sëmurë të cilët nuk janë as në nivelin e qelizave dhe atomet dhe molekulat. Mikrovozdeystvie në fjalë duhet të jetë i qetë, i qëllimshëm dhe inteligjente, për të luftuar sëmundjen, por kjo nuk ndikon në qelizat e tjera normale dhe harmonike marrin parasysh atë që të gjitha sistemet dhe organet pa ndërhyrë në e saj pa nevojë, ndërsa inteligjente përshtatur në dispozicion ose sapo të fillojë duke ndryshuar për më keq. Bazuar në këto teknologjitë e reja duhet të krijoni metodat më të avancuara të diagnozës dhe trajtimin e sëmundjes.

Prova shkencore dhe përvojë sugjerojnë se një sistem i tillë që përshkruan një qasje holistike të trupit, por janë të bazuara në mikrovozdeystvii buta në nivele të ndryshme, tashmë ekziston.

Ky është një zhvillim modern i homeopati - homotoxicology, e cila është themeluar nga mjek gjerman dhe shkencëtar Hans-Heinrich Rekkevehom. Ajo tërheq mijëra mjekëve dhe pacientëve të cilët duan të "butë" për të zgjidhur problemet ekzistuese, dhe duke fituar gradualisht popullaritet. E kombinuar me një mënyrë jetese të shëndetshme dhe homotoxicology e duhur të ushqyerit të vërtetë mund të shërojë sëmundje ekzistuese, jo vetëm të shtypur simptomet e tyre me akute transferimin sëmundje - një kronike, fazën latente.
Brenda homotoxicology Dr. Rekkevehom HOMEOSINIATRIYA krijuar një metodë që rrit ndikimin efektiv të 8-10 herë dhe të bëjnë mjetet juridike homeopatik si shpejtësi të lartë si (farmaceutike) mjekësinë konvencionale. Megjithatë, homeosiniatrii kryesor avantazh, sidomos në trajtimin e sëmundjeve kronike, është e harmlessness praktikisht absolute (Mjetet juridike homeopatik nuk kanë efekte anësore).

Sot në Evropën perëndimore (veçanërisht Gjermani) dhe homeosiniatriyu trajtimit antihomotoksikolohicheskoe shpesh e përshkruar për sëmundjet që vijojnë:

  • Në sëmundjeve të sistemit muskulor dhe sistemin muskulare
  • Në sëmundjeve të sistemit të frymëmarrjes
  • Në sëmundjeve të traktit të tretjes
  • Kur syndromes dhimbje të llojeve të ndryshme dhe peshore
  • Në semundjeve te sistemit nervor qendror
  • Në sëmundjeve të sistemit urogjenital *
  • Parë në një qendër të specializuar mjekësore "onex Shaden" shumë përvojë trajtimin e sëmundjeve të ndryshme nga homeosiniatriya.
    * Informacion nga revista gjermane "Biologjik Mjekësisë» dhe «imEinklang»