Homeomezoterapiya


 • Çfarë homeomezoterapiya?
 • Cilat janë karakteristikat e tij dhe ndryshime nga Mezoterapia klasike?

 • Çfarë homeomezoterapiya?

  Homeomezoterapiya - një sintezë e homeopati dhe akupunkturë. Struktura e injeksioneve janë vetëm mjetet juridike homeopatik, dhe injeksion është vetëm pikat e akupunkturës. Ndikimi në këto pika në vetvete është një trajtim. Tekst ka ilaç homeopatik përhapet në të gjithë kanalin e energjisë.

  Mjekësi Akademik nxjerr përfundime për gjendjen e njeriut, në bazë të të dhënave të biokimisë, të tilla si përbërjen e gjakut. Së bashku me karakteristikat biokimike e një jetese organizmit karakteristikat e natyrshme biofizike.

  Po, disa qeliza të një potenciali korrespondues elektrike. Homeopati është e përqendruar pikërisht në biofizikës, dmth shteti elektromagnetike të qelizës. Ky ndryshim themelor në mes qasjet në trajtimin e mjekësisë akademik dhe homeopati.

  Kështu, mjekësi klasike përpiqet të çojë një normale indekset biokimike të organizmit nga droga kimike. Një homeopati duke u përpjekur për të ndikuar në energji duke përdorur mjetet juridike homeopatik, duke pasur qeverisëse pulses elektromagnetike të intensitetit të ulët.

  Në kushtet e sëmundjes homeopati - një përgjigje të dehjes. Por toksina e opozitës mund të shtypur.


  Ai duhet të ndihmojë të kundërtën, këto toksina janë hequr. Një nga fushat e homeopati - homeotoksikolohiya, homeomezoterapii përdorur vetëm.


  Cilat janë karakteristikat e tij dhe ndryshime nga Mezoterapia klasike?

  Homeomezoterapiya ka disa avantazhe mbi metodën klasike sepse pothuajse asnjëherë nuk shkakton alergji dhe nuk është i kundërindikuar gjatë shtatzënisë.

  Megjithatë, pacienti duhet të jetë i vetëdijshëm se trajtimi përputhet saktë do të mund të provokojë një të ashtu-quajtur homeopatik përkeqësuar kur simptomat e sëmundjes duke u trajtuar mjek përforcohet.
  Ky është një fenomen natyror. Qëndrimi i duhur për të është e rëndësishme për të kuptuar se pse kjo ndodh.

  Shpjegimi është i thjeshtë - Qëllimi kryesor i trajtimit është heqja e toksinave nga trupi. Trajtim shkakton një njoftim të shpejtë të një numri të madh të toksina trupit. Ndërsa pastrimi i plotë nuk do të ndodhë, toksina jashtë nga ind lidhës, janë në gjendje aktive dhe pacienti mund të ndjeni një përkeqësim të lehtë. Megjithatë, shumica e simptomave të pakëndshme shmanget.

  Përbërja e barnave homeopatik ndryshon në varësi të moshës, probleme të zgjidhura dhe nivelet hormonale, e cila është e rëndësishme në cosmetology dhe përtëritje të lëkurës.

  Në homeopati, homeomezoterapiya përfshin njohuri të thellë të akupunkturë, meridianet energjetike të filozofisë kineze bazuar në mësimet e pesë elementeve dhe yin dhe yang harmoni.

  Tërësia e njohurive e bën homeomezoterapiyu trajtim shumë efektiv për puçrra fytyre, celulitin, humbje e flokëve, dhe përtëritje të përgjithshëm dhe për të përmirësuar tonin e saj. Por përparësi kryesore e metodës është se me vendimin e problemeve private është shërim tërë trupin.