Hipnozë është e ndryshme


 • Fjala mund të shërohet
 • Çfarë hyrëse Hipnozë Psikologji
 • Hipnozë cigan normal
 • Hipnozë - kjo nuk është gjithmonë cheating

 • Një spastrim i dorës të tij - dhe kohë ndalesa. Ju nuk mund të lëvizë dorën ose këmbën. Realiteti zhduket. Një mpirje e çuditshme është e thjeshtë fjalë - trans. Kjo nuk është vetëm një pasojë e hipnozë. Ajo nuk është as më shumë e as më pak - qasje të drejtpërdrejtë në botët e tjera.

  Hipnozë nuk është se diçka misterioze dhe e mbinatyrshme. Rruaza qelqi para syve të tij, fraza standard "gjumë!" Dhe truket të tjera "magjistarët" e shoqatave të fshehta të '50 të shekullit të kaluar u zhvendos gradualisht në jetën publike të në ditët e sotme.

  Në një formë të papërshkrueshëm, por me ndikimin njëjtin efektiv. Elementet e hipnozë tani mund të gjendet kudo. Kjo "mëkat" dhe rrugë crooks, klientët dhe postera. Kush dhe pse po manipulon vetëdijen tonë?


  Fjala mund të shërohet

  Kërkon për të kuptuar misterin e hipnozë çdo sekondë. Por profesionistë të bëhet një. "Depërtuar në ndërgjegjen e një personi tjetër - është një dhuratë e vërtetë", - tha Nikolai Koshelev, mjek-terapist, hipnotizues e 15 vjet. Sugjerim ai u bë i interesuar në kohën kur kam kuptuar se fjalët mund të shërojë njerëzit. Fjala ka fuqi të madhe, dhe më e rëndësishmja - të jetë në gjendje të përdorin atë siç duhet.


  "Classic Hipnozë ka kohë që nuk janë përdorur në mjekësinë moderne. Artikuj Mirror për fiksim të vëmendjes dhe "oddities" të tjera janë të shkuar, - thotë Nikolaj - Metoda hyrës është më e rëndësishme për psikoterapi ".

  Çfarë hyrëse Hipnozë Psikologji

  Hyrëse Modern hipnozë - është, para së gjithash, strategjia e sugjerimet indirekte dhe ndikimin joverbal.
  Ta themi thjesht, vetëm një zë mund të zhytet një person në një ekstazë, dhe ai nuk ka njoftim. Sepse mirësia dhe bindshmëri të qetë e fjalës të mund të punojnë mrekulli. Ju as nuk njoftim sa vijnë relaksim të këndshme, realitet të shtrembëruar dhe kaos në kokë do të ndryshojë urdhërimin e pamje të mahnitshme.

  Ju nuk do të ofrojë komandë zë "gjumë në numërimin e tre", apo të bindur se ju nuk mund të lëvizin. Në format klasike të hipnozë gjitha komandat lëshuar një jashtëzakonisht të çuditshme që kërkon mohim tonin.
  Metoda hyrëse të hyjnë në një shtet të ndryshuar - është një formë e mrekullueshme e hipnozë në të cilën ju mund të kontrollojë se çfarë ndodh dhe rastësisht shpëtoj nga problemet e tyre psikologjike apo Sëmundjet fizike. Për të kapërcyer efektet e stresit kronik, të shpëtoj të phobias dhe frikën, abuzimit të alkoolit, pirja e duhanit, trashje, të abuzimit të drogës
  Themelues i metodës së Milton Erickson ishte edhe në gjendje për të rritur gjoksin e saj të shkurtër pacientit.

  Nga zero në një madhësi të dytë, këtu ajo është - pushteti i vërtetë i sugjerimin!

  Hipnozë cigan normal

  Sa për famshme e "dashur, le të pohadayu lumturi ju do!" Kjo është një shembull i formës më të thjeshtë por shumë efektive e hipnozë. E pra kush kishte ndodhur? Ajo duhet të marrë vetëm një vështrim i afërt tsyhantsi, por ju tashmë keni derdhet në një mpirje të çuditshme. Dhe ... në mënyrë metodike të fillojnë për të dhënë një grua nga koka deri te këmbët përfundoi në shawls, të gjitha paratë dhe bizhuteri. Ciganët nga natyra e pajisur me dhuratën e sugjerimit, përveç aftësisë së tyre unike për të zhvilluar me moshën.

  Në mënyrë që të mos bien për truket, ju duhet menjëherë të marrin sytë para këtij vështrimi mprehtë.

  Sytë e Zi dhe fjalim monoton mund të hypnotize në 75% të popullsisë. Gratë Cigane thelb duke i kërkuar dorën e djathtë të viktimës - fatin. Por jo të gjithë ata mjeshtër të palme lexuar fatin. Vetëm kontakti trupor është mënyra më e shpejtë për të kontrolluar njeri. Viktima bëhet i dëgjueshëm, dhe "gjuetarët" tërheq fitimet e tyre.


  Hipnozë - kjo nuk është gjithmonë cheating

  Menaxhimi i vetëdijes në shoqërinë tonë ka arritur gjatë kufij. Sound dhe reklamat video të jemi të aftë për të prodhuar në mendjen e atyre instalimeve që në dukje të kundërshtojnë faktet. Si pasojë, kompania lehtë mund të zhvillohet në drejtimin e duhur sepse këto sugjerime zbatohen për shumicën e njerëzve.

  Hidhni një sy të mirë në tabelat. Eksperti do të ju them se nuk ka "sekret" teknologjia e kontrollit të mendjes në mënyrë të qartë nuk është bërë.
  Por nuk e marrin hipnozë si një sinonim për mashtrim. Në duart me përvojë e terapist gjen atë efekt të padëmshme dhe terapeutik. Para së gjithash, këtu janë ndryshime mendore, si në një ekstazë fokusohet në problemin që pengon njerëzit, dhe është gradualisht zgjidhje.


  Se terapistët Metodat e tilla të arritur efektin e dëshiruar dhe, në të njëjtën kohë të mësuar njeriun e vërtetë mister. Megjithatë, ekziston një grup i caktuar i njerëzve për të cilët pikë fiksimi i mendimit dhe të fjalës monoton qetësues - një fjalë boshe.

  Shoqëria e tyre rreth 30%. Shkruani ato në shtet ekstazë - asnjë detyrë e lehtë. Arsyeja është kontrolli absolut mendje. Çfarë ditët e sotme, ju shihni, cilësi shumë të mirë.

  Informacion nga neni Olga Minaylo "magjistarët Moderne".