Gjimnastikë nga prostatitis


 • Ushtrimet shtrirë në shpinë
 • Ushtrimet në anën
 • Ushtrime e barkut
 • Ushtrimet në këmbë
 • Ushtrimet shtrirë në shpinë

 • Përfshirja e anusit, e ndjekur nga relaksimit të muskujve.
 • Përmbledhje dhe mbarështimit këmbët drejt, këmbët prirje në gjunjë dhe hip joints Këto ushtrime me rezistencë të konvencionale ushtruar asistent.
 • Ngritja legen me këmbët e mbështetjes në dysheme dhe gjunjë ndërsa mbarështimit.
 • Alternuara dhe këmbët njëkohshme tërhequr nderura në gjunjë në gjoks.
 • Theksoi shpinë fiksuese duke u mbështetur në pesë këmbët drejt dhe të lidhur me bërryl e tij.
 • Hollim dhe përzierjen këmbët drejt me kryq të mëvonshëm.
 • Lëvizje rrethore këmbët alternative dhe të njëkohshme drejt nga brenda jashtë.

 • Përmbledhje dhe këmbët edukate drejt, këmbët mbështetur mbi një mur apo hekurudhë me lartësi maksimale të mundshme.
 • Bel rritje, duke tërhequr në këmbë dhe supe.

 • Ushtrimet në anën

 • Tërhequr këmbët lakuar në gjoksin e tij.
 • Lëvizje rrethore këmbë drejt.
 • Këmbë rrethore lëvizje, vendosur në gju dhe hip joints.

 • Ushtrime e barkut

 • Alternuara dhe të njëkohshme heqjen këmbët drejt.
 • Lëvizja e këmbëve si në not.
 • Edukate këmbët drejt me kryq të mëvonshëm.
 • Prohybanye përsëri me mbështetje në dorë dhe pa përkrahje.

 • Ushtrimet në këmbë

 • Rotate, anuar Corps kthehet kombinim me një pjerrësi të lëvizjeve të dorës në drejtim të rrotullimit.
 • Këto ushtrime janë përsëritur nga 4-5 herë, me një rritje graduale në 10-12 herë.