Herpes - një sëmundje të ardhmen


 • Pyetja numër 1
 • Pyetja numër 2
 • Pyetja numër 3
 • Pyetja numër 4
 • Pyetja numër 5
 • Pyetja 6

 • Virus tipar që ju mund të merrni si
  b anonime nga personat pa shenjat e dukshme të etheve. Infeksion Explorer
  shpesh shërben si pështymë - fëmijët kështu infektuar moshës 0 në 4 vjet
  Lloji i parë i herpesit (blisters në buzë, mjekër, faqet). Pështymë
  mund të jetë në sipërfaqe të lodrave, puthjeve të afërmit në duart e
  nënë. Ose fëmijë - në një moshë kaq të njomë ka të ngjarë
  autozarazhenie - është interesante për të mbajtur duart tuaja nga anketa
  trupi vet? Pra, lloji i parë i herpesit mund të shkojnë në të dytin,
  tion henity.

  Pyetja numër 1.

  Dhe trashëguar sëmundje të transmetueshme?

  Jo virus vetë, por imunitet dështimi për të
  luftuar. Kjo sëmundje në masë. Por i drejtpërdrejtë, vertikale
  transmetimit të virusit përmes placentës - një bisedë të veçantë.


  Pyetje № 2. Nëse virusi i hyri në trup, ku ajo është e ruajtur?

  Herpes Lloji i parë - një qendër (ganglia)
  nervore trigeminal, lloji i dytë i herpesit, gjenital - në ganglioneve
  sakrale dhe mesit nerva. Atje ai mund të marr një sy gjumë për jetën,
  nuk e bën vetë demaskuese. Nga rruga, gabime të zakonshme mjekësore - Emërimi
  drogës protyherpesnyy në një sfond të virusit të plotë pushimi. Kurs
  i plotë, dhe ditën tjetër që ju janë të befasuar për të zbuluar


  skuqjen të njohur, ka një rikthim i vërtetë - dhe pas i plotë
  trajtim! A ju kujtohet, a nuk ju promochyly këmbët e fundit? Nga rruga,
  Herpes selektiv - në qoftë se ne dashuri buzët, qiellin, mjekër - nuk janë
  vijnë.

  Pyetje № 3. Një lloj i dytë i herpes - se si ajo ndryshon nga i pari?

  Infeksioni zakonisht ndodh tek ata për 20 vjet, në një kohë
  seksualisht aktive. Simptomat e para - kruarje, djegie, dhunim
  ndjeshmëri e lëkurës dhe mucous membranave të organeve gjenitale, flluska të njëjtë dhe
  madje edhe plagë të hapura. A nuk nxitojnë veten që të trajtohet me ointments,
  veçanërisht hormonal - ata mund të shkaktojnë përhapjen e skuqje të lëkurës.


  Është më mirë për të ndaluar çdo kontakt sa më shpejt të jetë e mundur dhe të shkoni te mjeku.


  Pyetje № 4. Le të kthehemi në shtatzëni - që kërcënon fetusin?

  Kjo është gjithmonë një rast i veçantë, plot nuanca dhe
  alternativa. Gjë e rëndësishme: para konceptim duhet
  shfaqen të gjithë, pa marrë parasysh nëse rikthim, dhe pse.
  Së pari, herpes - është mundësia e dështimit të fëmijës, polyhydramnios, së dyti,
  nëse një grua nuk është i infektuar infeksionit primar veçanërisht i rrezikshëm:
  përqendrimi i virusit në shtatzënë shumë të lartë, dhe kërcënim ajo
  transmetimit vertikal nëpër placentë rritet për 50 për qind. Nëse
  një grua është i infektuar, dhe nuk ka përsëritje, për të gjetur në

  Forma aktive është virus i fjetur ose për të sugjeruar se si
  ngjarje do të zhvillojnë. Ajo mund të përkthehet si infeksion pasiv
  formë - Metodat e trajtimit të zhvilluar sa duhet.

  Pyetje № 5. Nëse virus shfaqet para lindjes, pa seksion cezariane është e nevojshme. - Si mund të parandaluar përsëritjen?

  Ndikimi mbi imunitetin qelizor. Folës
  në marrëveshjet e përgjithshme, nëse jo naiv si ajo Dashuri, duhet zahartovuvatysya, provoni
  ruajtur paqen e mendjes për të shmangur lodhjen. Immunomodulators,
  immunocorrectors - një gjë e mirë, por ata duhet të trajtohen me kujdes,
  gjithmonë në bazë të sëmundjes individuale.

  Sa për
  vaksinimin, ajo stimulon imunitetin kundër virusit, por përdoret për
  tashmë të infektuar njerëzit për të lehtësuar vuajtjet e tyre gjatë
  kthime mbrapa. Një vaksinë për të mbrojtur kundër virusit nuk është e mjaftueshme ende i fortë. Më parë
  parandalimi i përhapjes së herpesit, si i tillë nuk ekziston, dhe për të parandaluar
  Infeksion duhet të mbrojnë fëmijët nga tregon të panevojshme të dashurisë -
  Kisses.

  Pyetje № 6. Po në lidhje me medikamente që ne ofrojmë reklamat se si ata mund të frenuar virusin?

  Sëmundje mjekësore Herpes quhet e ardhme dhe kërko
  ndikim të vërtetë të rëndë mbi atë të qenë vazhdimisht.
  Sot rezultat i mirë jep Acyclovir - ai është më i njohur për ne si

  Zovirax This ointments dhe tableta.