Çdo gjë që dëshironit të dini për diabetinNë mënyrë praktike
të gjithë e dinë se çfarë ilaçe për të pirë qoftë se dhimbje koke, fyt, stomak
ose tensioni i gjakut u rrit. Shërim Recipes në raste të tilla janë të njohura dhe
gati i qartë: mjekim, pjesa tjetër krevat, pjesa tjetër.
Por, çfarë nëse
diagnostikua "diabet"? Për herë të parë pas mësimi i diagnozës bëhet
është e paqartë se si të sillen më shumë si të trajtohen, çfarë duhet të bëjmë për të sëmundjes
nuk ndikojnë në cilësinë e jetës. Dikush i cili konsultohet dhe të bëni pyetje për
të marrë përgjigje të besueshme dhe të kualifikuar?

Njerëzit të cilët ishin
në një situatë në Rusi është në rritje, dhe në këtë drejtim Pharmaceuticals
Sanofi bashku me Shoqatën e Diabetes Ruse (DSA) ka krijuar një virtual

"Shkolla e diabetit."

"Shkolla
diabet "përfshin njohuritë e ekspertë të njohur në fushën e endokrinologji, përvojë
mijëra njerëz që jetojnë për vite me diabet, si dhe rekomandimet
ata që janë vetëm duke u përdorur për një mënyrë të re të jetës. Konsultimi Online
specialistë të ju ndihmojë të merrni përgjigje të qarta dhe të besueshme për të emocionuese
çdo pyetje të pacientit.

Prindërit
Fëmijët me diabet nuk mund vetëm të mbushur boshllëqet në më
njohja e diabetit te fëmijët, por edhe të fillojnë për të të treguar fëmijës tuaj se si
hani dhe sillen në jetë ishte i njëjtë i gjallë si më parë
sëmundje. Për këtë "Shkolla e Diabetes", është pjesë e një fëmijë animuar s.


Sidomos për
diabet Shkolla e adoleshentëve "ofron faqen e internetit të rinjve.
Këtu ju mund të shikojnë video të intervista me bashkëmoshatarët e tyre që jetojnë me diabet
diabet, luaj lojra, dhe natyrisht të mësojnë për të menaxhuar sëmundjen dhe
kontrollojnë atë.

Në fund
secili seksion i "Shkollës së Diabetes" është testet janë kaluar, studentët
Shkollat ​​virtuale mund të kuptojnë se sa mirë ata kanë zotëruar dhe kurs i saktë. Kontroll
Sëmundja fillon me vetëdijes për nevojën për të marrë pacientin në lidhje me të
shumë informacion.

"Shkolla
diabet "nuk e bëjnë diagnoza dhe trajton jo nga distanca. Ajo përgjigjet tuaja
Çështjet që lidhen me diabetin.

Ne jemi duke pritur për ju në www.shkoladiabeta.ru.