Morrat në foshnje hapa prindërit


 • Plani A: përpunimi i pavarur
 • Plani B: delousing trajtim në shëndet
 • Plani B: Machining në shtëpi

 • Kush nuk e ka përjetuar problemin e morrave të kokës? Duket këta njerëz atje nuk është shumë. Sepse morrat - jo një shenjë e papastërtia. Ato mund të bëhen në kokë ujdisur fëmijët. Gjëja kryesore - nuk e le ta marrë atje shpejt. Pra, çfarë prindërit zbuluar morrat e kokës sëmundja e fëmijës së tyre? - Ne ju ofrojmë tre opsione.


  Plani A: përpunimi i pavarur

 • Blerje në farmaci çdo mjet për përpunimin e të qenët me morra (voshyvosti).
 • Fëmija Treat kokës do të thotë në mënyrë rigoroze në përputhje me udhëzimet e bashkangjitura.

 • Lahen fëmijën tuaj duke përdorur sapun fëmijën ose shampon. Për djemtë rruhet prerje flokësh të jetë e mundur.
 • Hiq mekanikisht (zgjidhni vycheshit dorën shpeshta apo krehër) insektet vdekur dhe thërrijat. Për të hequr të thërija nevojë fillesat lagësht e flokëve në një zgjidhje të përgatitur nga sasi të barabartë të ujit dhe 9% uthull. Lani flokët me ujë të ngrohtë.
 • Vendos në rroba të pastra dhe rrobat e foshnjës.
 • Bedding Prev dhe sende fëmija përveç të tjerash, proprasuyte prej hekuri duke përdorur avull.
 • Kanë një vështrim në dhe, nëse është e nevojshme, do të trajtojë të gjithë anëtarët e familjes. Mos harrojmë për veten tuaj.
 • Raportoni një situatë e mjek (infermiere) kujdesin e fëmijëve që fëmija juaj ndjek, për masa komplekse protypedykuloznyh.


 • Ju lutemi të shqyrtojë të gjitha fëmijën dhe familjen pas 7, 14, 21 dhe kalojnë ditën, sipas nevojës, të përsëritur trajtim deri në shfarosjen e insekteve dhe thërija.


  Plani B: delousing trajtim në shëndet

  Nëse ju nuk mund të kryejnë përpunimin e të tyre ose të dëshironi të merrni ndihmë profesionale, kontaktoni çdo dezinfektimin sanitare delousing qendrën e qytetit dhe ju do të merrni ndihmë. Trajtimi në delousing shëndetësor është falas.

  Para-check nga drejtime ngarje telefon në delousing shëndetësor dhe përpunimin në kohë të përshtatshme.


  Plani B: Machining në shtëpi

  Një rast në prani të lëkurës, alergji të fëmijës suaj, dhe nëse mosha e fëmijës - 5 vjet.

 • vycheshit jetoj Insektet krehër shpeshta mundësisht në vaskë dhe pije me ujë të nxehtë.
 • Fillesat e procesit të flokëve me kujdes pa prekur fëmijën kokës, holluar me ujë të përzier me 9% uthull dhe hiqni thërrijat nga flokët me duart tuaja ose një krehër. Në krehër mund të imponojë leshi ngjyhet me të njëjtën zgjidhje për të përmirësuar zhvishem off therrizat.
 • Lahen trupit dhe foshnja sapun ose shampo të fëmijës suaj.
 • Të brendshme e mëparshëm dhe të shtratit dhe sende fëmija përveç të tjerash, hekur proprasuyte avull.
 • Kanë një vështrim në dhe në insektet identifikuese, të trajtojë të gjithë anëtarët e familjes. Për trajtimin e anëtarëve të familjes të rritur përdorin fondet protypedykuloznyh që janë në dispozicion në barnatore.

 • Ju lutemi të shqyrtojë të gjitha fëmijën dhe familjen pas 7, 14, 21 ditë dhe shpenzojnë, nëse është e nevojshme, ri-përpunimit. Në rast të insekteve dhe thërija shpenzojnë përsëritur trajtim të asgjësimit total të tyre.

  Informacion nga artikullin "Memo për prindërit që zbuloi morra sëmundja e fëmijës së tyre."