Konsumi mohim i sheqerit kancerit kurëSipas studimeve, një në tre evropianët kërcënuese kancerin. Në vitet e ardhshme, situata është e qartë jo të ndryshojë për shkak degradimin më të mirë të mjedisit, përdorimin e ushqimit të shpejtë dhe mungesa e ushtrimit, si shumë të mëkatit, çdo vit vetëm intensifikuar. Shkencëtarët për vite duke u përpjekur të shpikë një kurë për këtë sëmundje të tmerrshme si kanceri, por deri tani pa sukses. Në udhëzimet e përgjithshme për të udhëhequr një mënyrë jetese të shëndetshme, gjumë dhe nuk e abuzimit të alkoolit dhe alkooli mjekët diçka të paaftë për të ndihmuar për të parandaluar sëmundje serioze.

Por, siç e dini, ne e - ajo që ne hamë. Kur një tumor, ajo gjithashtu kërkon ushqim nga gjiri ushqyesve nga ne dhe fuqi.

Detyra e mjekëve në këtë rast është që të zgjidhni një ushqim për pacientin, i cili do të ngadalësojnë zhvillimin e tumoreve nuk ka dhënë fuqinë e saj dhe e çojnë në shërim. Hulumtimi në këtë zonë të thotë se fundmi për trajtimin e kancerit në kombinim me kirurgji, radioterapi dhe kimioterapi filluar për t'u përdorur bezvuhlevodna dietë. Kjo metodë nuk është e re, së pari filloi të flasë për këtë përsëri në 1924, kur një mjek gjerman, Otto Warburg gjeti atë sheqer, e cila hyn në trup nëpërmjet ushqimit, nuk digjet, por nga qelizat e kancerit është konvertuar në acid laktik.


Është sugjeruar që ky proces të drejtpërdrejtë ndikon në rritjen e tumoreve të kancerit.

Megjithatë, në fillim të shekullit XX ky zbulim, shkencëtarët kanë jo kushtuar vëmendje të mjaftueshme për atë përsëri vetëm tani. Empirikisht, studiuesit gjetën se qelizat e kancerit duhet të acidit laktik, sepse ajo mund të tretem indet përreth, duke e bërë vend për rritjen e tumoreve. Gjithashtu acid laktik vepron si një agresor kundër kimioterapia e cila në shumicën e rasteve është e nevojshme për pacientin. Acid laktik është në gjendje të paralizojë e mërkurë posaçme "qelizat vrasës" që janë projektuar për të ruajtur trupin nga kanceri.

Nga e gjithë kjo ne mund të konkludojmë se mohimi i përdorimit të sheqerit dhe karbohidrateve mund të ndihmojë kancerit trajtojnë. Tumor "ha" sheqer dhe shkatërrimi i saj, ajo duhet të shpëtoj prej ushqimit. Gjatë eksperimenteve, ajo është treguar se zhvillimi i kancerit të zvogëlohet me tërheqjen graduale të sheqerit. Në vitet e fundit, disa bezuhlevodnoy kancer të hanë ushqim, atëherë, sipas tyre mjeku i kujdesit parësor Ulrich KEMMERER, shumë pacientë përjetuar përmirësim të dukshëm.

Kjo do të thotë se studime të tilla duhet të jetë i sigurt për të vazhduar, dhe pastaj kanceri mund të rrahur në vitet e ardhshme.

Por ka një problem të madh - shkencëtarët ende nuk mund të gjeni një sponsor që do të ndihmonte për të ndihmuar në eksperimente, sepse studimi nuk ka sjellë ndonjë kompani farmaceutike fitimit.

Lajme përgatitur mbi www.welt.de