Pije ndjeheni si ajo, ju nuk mund


 • Kopuk
 • "Zombie"
 • Parehati mendor
 • Indiferenca të seksit
 • Ky vullnet


  Encoding përmend mënyra të ndryshme për të trajtuar alkoolizmi. Në zemër të çdo encoding është frika: është e nevojshme për të prekur alkool - dhe vdes. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz mendojnë pas encoding siklet të caktuar psikologjik: Unë dua për të pirë, por jo e pamundur. Sigurisht, sistemi nervor pa dopingut zakonshme mbetet në tension, metabolizmin dhe organeve të brendshme në alkoolike ish shërohen hard ...


  Kopuk

  Koduar vazhdimisht të zemëruar, agresive, është i vogël, picky. Ai gjithmonë provokon konfliktet nuk mund të tolerojë kundërshtimin më të vogël.

  Ai e ndjen se ai është më shumë se të gjithë padurim fillon të mbledhë të holla, duke kursyer në gjëra të vogla dhe duke fajësuar të afërmit e mbeturinave.

  Në alkoolike ish ka një tipar të ri të karakterit: ai është intolerant e njerëzve të tjerë të pijshëm. Ta themi thjesht, bëhet një psikopat, nevrastenik, personi histerike. Ndonjëherë ajo është aq e padurueshme që njerëzit të pyesin veten deshifroj kushëririn e tij se ai u kthye në rrugën e tij të vjetër të jetës.


  "Zombie"

  Ky emër mori çrregullim sepse menjëherë pas trajtimit, pacienti është i ngadaltë, i palëvizshëm, lehtësisht subjekt për të tjerët, duke shkaktuar keqardhje dhe tallje të tjerët.  Parehati mendor

  Disa pacientë menjëherë pas seanca trajtim që kanë ankth të pashpjegueshme, shqetësim, i fortë dhe dëshirë të paqartë për të ndryshuar menjëherë. Si rezultat - pijshëm. Pak që arrijnë të kapërcyer këtë tren ...


  Indiferenca të seksit

  Dëshira seksuale zvogëlohet. Hera e parë që një pacient është e vënë atë me qetësi, duke u gëzuar që së paku nuk ka asnjë dëshirë për alkool. Më vonë, megjithatë, indiferenca për seksin fillon barrë. Në momente të tilla, një dëshirë për të pirë, veçanërisht në të rinjtë. Ajo është aq e madhe që jo vetëm ju lejon të harrojmë për seksin, por për ndjenjë dinjitetin mashkullore, ndjenjat e të atit.


  Ky vullnet

  Sa shpesh shfaqen në çrregullime të tilla të koduar? Kjo pyetje është e vështirë të përgjigjem, sepse pas sesion kodim me marrëdhënien mjeku pacientit është ndërprerë zakonisht. Shumë besojnë se kjo është garancia e trajtimit për alkoolizmit, dhe se si të zmyryayutsya me aftësi të kufizuara të ngjashme mendore. Dhe nganjëherë ata janë të vërtetë.

  Informacion nga neni i "Pini ndjeheni si ajo, ju nuk mund!".

  Lexoni gjithashtu:

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Parimet e trajtimit dhe rehabilitimit të pacientëve me alkoolizmit
 • Fazat e trajtimit: alkoolizmi
 • Trajtimi i tërheqjes alkoolizmi nga qejf, kodim
 • Metodat e trajtimit të alkoolizmit dhe tërheqjes nga periudhave të shkurtra të pijshëm