Largimi i defekteve vaskulare në makinë e-max në


 • Pros përdorin teknologjinë ELOS

 • Sëmundja mund të prekë këdo, pavarësisht nga pozita shoqërore dhe statusin, të dy gratë dhe burrat. Keqësimi i venave me variçe mund të shkaktojë temperaturë, rritje mbi 23 ° C.

  Nuk ka shenja të damaret apo venat merimangë variçe pamjen a lot, këtu janë disa prej tyre: shurdhim në këmbë, lodhje, edemë, venat vspuhshie blu, si rrushi, i cili është përhapur mbi sipërfaqen e web këmbët kapilar pëlhurë merimange. Nëse koha për t'iu përgjigjur sinjaleve të dhëna nga trupi, dhe kërkojnë kujdes mjekësor, shumë pasoja të pakëndshme mund të shmanget.

  Faktorë të rrezikshëm: predispozicion gjenetik; fitim mbipeshë apo i shpejtë peshë; mënyrë jetese i ulur; pirja e duhanit dhe alkoolit; shtatzënisë (sidomos i dytë ose i tretë); Stresi i zgjatur në këmbë; Puna e lidhur me këmbë të gjata; takë të lartë; zakon të ulej këmbë për këmbë, çekuilibër hormonal; ekspozimi i zgjatur diell, sauna, dhomë me avull; ushtrim i zgjatur, pesha të rënda - ajo mund të çojë në defekte vaskulare.

  Sëmundje variçe - një sëmundje në të cilën mur i venave saphenous humbasin elasticitetin e tyre, anijet që rezultojnë janë shtrirë në zonat e tyre individuale të formuara knotted extension.

  Largimi i defekteve vaskulare në makinë e-Max

  Tipar teknologji Elos është një kombinim i dy llojeve të energjisë: lazer dhe të radiofrekuencave bipolar. Energjia optik penetron dermis dhe është zhytur nga hemoglobinë intravaskular, ku ajo është konvertuar në energji termike. Temperatura e anijes rritet gjakut, dhe energji RF është i drejtuar në anije, si rezultat i dallimeve në vetitë elektrike të enës së gjakut dhe indeve përreth (gjak ka një përçueshmëri lartë elektrike).  Rrjedhimisht, anije është ndezur në një temperaturë të mjaftueshme për të dëmtuar muret e enëve të gjakut, duke çuar në kolaps (koohulyatsii) dhe zhdukjen e anijes.


  Pros përdorin teknologjinë ELOS

 • Komplikime jo serioze (trombozë venoz dhe thrombophlebitis, hyperpigmentation dhe nekrozë të lëkurës);
 • aksesueshmërisë dhe përdorshmërisë teknika.
 • Trajtim gjithëpërfshirës i formave të hershme të venat me variçe dhe defekte vaskulare rrjetë kapilar me teknologji ELOS, compression dhe terapi flebotonicheskih nuk mund vetëm të ndaluar përparimin e defekteve vaskulare, por praktikisht nuk ka komplikime të arritur rezultate të mira kozmetike.