Largimi i scars


 • Hiq scars
 • Laser rishfaqet

 • Meshkujt mund gjithmonë them se mbresë në faqen e tij dhe plagët në gjoksin e tij, modelet e plagët mbi barkun e tij, qepjet e lëkurës dhe plagët e vjetra në trup - duhet të "plumba bandës", edhe në qoftë se ata janë të lulëzuar, e themeluar trupi personal trainer kurrë nuk u largua nga qeveria personale dyer të sigurt dhe automjeteve forca të blinduara.


  Gratë të krijojë një atmosferë romantike në qepjet në lëkurë është shumë më e komplikuar. E vetmja mënyrë për të transformuar plagët e tyre në fetish që shkaktojnë ndjenjat më të tenderit si këngë qesharake Leonidova "mbresë të hollë të papës së tij të dashur."


  Por jo të gjitha plagët kështu seductively tërheqës.

  Shumica plagët janë zakonisht të shëmtuar. Një mbresë postoperative në rajonin e shtojcës apo plagët në fytyrën tuaj pas puçrra fytyre zakonisht askush mashtruar.


  Unë jam i sigurt se shumë prej nesh janë të gatshëm për të shitur shpirtin e tij për të gjetur se si për të hequr mbresë, si për të hequr qafe e scars përgjithmonë - veçanërisht se si të shpëtoj nga plagët në fytyrën e tij. Për të shëruar plagët dhe plagët dhe për të gjetur atraktivitetin lëkurë të butë, jo domosdoshmërisht të shkoni për ndihmë Rat. Shumë më e lehtë e kontaktit scars qendër korrigjim, dhe vetëm të hequr qafe të lë mbresë!


  Për trajtimin e plagët dhe korrigjimin plagët e prejardhje të ndryshme me të suksesshme duke përdorur lazer.


  Lasers Moderne erbievye kundër dhëmbëza në procesin e heqjes plagët mund të kthehet edhe ind mbresë keloid në normale! Largimi i plagët, plagët dhe qepje lazer - nuk është fiction.


  Hiq scars

  Në mjekësinë moderne, ka shumë mënyra për të hequr scars:

 • Ju mund të prerë një mbresë - për plagët plastike, plagët ose heqje kirurgjikale,
 • scars cryodestruction
 • trajtimi hormonal i plagët,
 • ointments ndryshme për plagët resorption
 • hequr mbresë dhe lejon peels kimike,
 • pjatë silikoni - një tjetër ilaç kundër plagët dhe plagët
 • teknologji e heqjen lazer e plagët.

 • Ndër të gjitha këto trajtime për plagët e lëkurës rishfaqet plagët lazer jashtë konkurrencës për shkak se ajo siguron të mira dhe më të parashikueshme të rezultatit zbutjen plagët e çdo origjinës. Është e rëndësishme që zgjidh plagët lazer të shpejtë, të padëmshme dhe pa efekte anësore tipike e tjera plagët metodat resorption. Teknologji unike lejon për plagët qetë, hiqni sutures dhe mbresë heqjen lazer pa dhimbje!


  Laser rishfaqet

  Laser plagët dermabrasion dhe plagët dhe plagët rubtsovlechenie foto plagët plastike, plagët fotot, fotografi rëndë rezultatet dhëmbëza, lazer po rishfaqet përvojë mbresë të shpëtoj nga plagët në fytyrë foto Scarface komentet  Veçori lazer ndërsa plagët heqjen në mjekësi janë praktikisht i pakufishëm. Laser seams po rishfaqet - është:

 • heqjen postacne mbresë, trajtim mbresë puçrra fytyre dhe plagët nga aknet,
 • trajtim pas plagët dhenve dhe skuqje të lëkurës të tjera të shoqërohet me formimin e plagët dhe sëmundjet
 • hequr shenjat e vaksinimit në dorë, të tilla si plagët e BCG dhe ospovaktsyny,
 • Trajtimi i seams keloid,
 • eleminuar vdekjeprurës për shumë gra të vetë plagët pas seksion cezariane,
 • heqjen mbresë postoperative lazer nuk lejon vetëm të eliminuar plagët pas operacionit dhe plagët nga apendiksit, por edhe të kryejë trajtimin e suksesshëm të scars pas djegie!

 • hequr tatuazhet në SHR,%
  B0mah (bluarje dhe ju lejon për të hequr mbresë dhe tatuazh pa heqje të mbresë)
 • Plagët e ndërtuara pas shramovaniya,
 • hiqni shënon shtrirje e lëkurës (trajtimin e shënon shtrirje), të cilat në fakt janë edhe plagët,
 • marrjen e shpëtoj seams pas laparoscopy,
 • mbresë pas elektrolizë,
 • korrigjim i kokës plagët hypertrophic lejon për të ndryshuar edhe plagët nga transplantin e flokeve, etj
 • Informacion nga artikullin "Shkarkimi i Scars"