Ju hani me lëvore limoni dhe asgjëA ju pëlqen të ëmbëlsuar portokalli dhe limoni me crusts? A ju pëlqen ëmbëlsira, zhvishem salcë limoni? Dhe çfarë një kënaqësi për të pirë çaj me limon! Megjithatë, duhet të mendojnë për ku kemi marrë këto agrume të shkëlqyer. Nëse sezoni është maturuar portokall braziliane dhe mandarina egjiptian mos harroni se frutat kanë bërë një rrugë shumë të madh, dhe ndoshta kur ata filluan rruga e tyre e pjekur, ata kishin çdo mundësi për t'u korruptuar. Nëse vetëm ... për të kursyer ato nuk trajtohen me kimikate. Dhe në qoftë se ata e braktisën vendin dhe për të rritur mbledhjen e papjekur dhe e pjekur në rrugë, në magazinat doganore dhe ushqim, ata janë bërë pothuajse e kotë të njerëzve si vitamina dhe ushqyesve të tjera të krijuara në fruta dhe perime nën ndikimin e diellit.

Si për të shmangur helmim të mundshme nga pesticidet, që e spërkati bujarisht me limon dhe portokall kujdeseni shitësit?

Së pari, nëse fruta mundshme prekje në dyqan - fruta më të rrëshqitshëm dhe ngjitës për të prekur, më i vështirë ajo është trajtuar me pesticide. Edhe larë në ujë të nxehtë me sapun dhe një furçë me një probabilitet të lartë nuk zhvishem portokalli tuaj të papërshtatshëm për ushqim.

Brushat e lëkurës - Të dytë dhe kryesore! A nuk mendoni se rrethi i vogël i lëvore limoni në një filxhan çaj nuk do të dëmtojnë: substancat helmuese mbi sipërfaqen e frutave kanë aftësinë për të grumbulluar në trupin tuaj për shumë vite, dhe rezultati mund të jetë kancer.


Pra, hani sa më shumë limon, portokall dhe grapefruits nuk pendoheni kilogramë lëkurën fshi.