Lythat - sëmundje nervoz


 • Dashamirës, ​​por në tumorit
 • Laser ose të ftohtë
 • gjëra

 • Dashamirës, ​​por në tumorit

  Lythat janë rritje në lëkurë, e vështirë apo të buta, zakonisht të ndryshme në formë. Ato mund të paraqiten në formë individuale apo në grupe, dhe të vendosur në pothuajse çdo pjesë të trupit. Në mjekësi Lythat përfshijnë numrin e tumoreve beninje të lëkurës që kanë një natyrë virale dhe janë miratuar nga personi në person përmes (për shembull, një pellgu anësor) mënyrë të drejtpërdrejtë (p.sh. përmes prekur) ose të tërthortë. Infeksioni hyn në trup nëpërmjet lëkurës së dëmtuar - shkurtime, të çara të vogla, etj Rreziku i infeksionit rritet me çrregullime të sistemit imun.

  Megjithatë, fundi shkencëtarët kishte sugjeron që sëmundjet themelor janë çrregullimet e sistemit nervor qendror kur virus ndikon nervat.


  Laser ose të ftohtë

  Secili nga katër llojet e lythat - thjeshtë, banesë, shputës dhe vuri në - kërkon trajtim të veçantë, i cili cakton mjeku onkodermatoloh. Beauticians Moderne besojnë se mënyra më efektive për të hequr çdo lloj lythat - lazer erbium dhe Cryotherapy.

  Në Cryotherapy virus i shkatërruar refrigerants - nitrogjen të lëngët apo dëborë acid karbonik që vrasin indeve ngrirjes atë. Avantazhi kryesor i kësaj metode është mungesa e kontaktit të drejtpërdrejtë me gjak, i cili eliminon mundësinë e infeksionit.


  Megjithatë, ka të meta. Një prej tyre është se kur kjo procedurë është shumë e vështirë për të rregulluar thellësinë e depërtimit të ftohtë në inde. Me mungesa e thellë e virusit nuk është shkatërruar, dhe "të shqetësuar" mund të fillojnë të përhapen më aktiv.

  Më efektive dhe më pak e dhimbshme për të hequr lythat duke përdorur lazer erbium. Priborchik që i ngjan një laps të trashë për lythat që ndikojnë në lazer rreze të lartë të frekuencave. Nën ndikimin e efektit termik të avullimit rreze lazer është shtresa e ndikuara të qelizave, duke rezultuar në lëkurë të përditësuar plotësisht. Lazer erbium vepron me shumë kujdes, sepse thellësia e depërtimit e rreze në lëkurë rregullohen lehtë, dhe gjatë procedurës së pajisjeve jo e lidhur me lëkurë.

  Prandaj, kjo metodë praktikisht eliminon infeksionit, dhe nuk lënë shenja në lëkurë. Kundërindikimet për procedurën është një formë e rëndë e diabetit.


  gjëra

  Ata që nuk janë të gatshëm për masa drastike, ne mund të rekomandojë disa receta e mjekësisë tradicionale. Për shembull, lyej lythat lëng të celandine, pjesë veçanërisht basal e uzinës.

  Mjekët amerikanë rekomandojnë për tre javë fashë e ngushtë zonat e prekura, duke hequr fashë, por kur ajo bëhet pis. Dhe të ndryshojnë metodën e lidhurit, ata janë këshilluar për të dalë në lez nganjëherë pak vaj pluhur.

  Ka trajtim "terapeutik" për lythat, derisa komploteve dhe hipnozë.

  Po, madhe-gjyshja jonë i lidhur me fije mëndafshi për çdo nyje në lez, pastaj varrosur në këtë prerë thread patate dhe varrosur vetëm atë. Ajo u besohet se kur kalb patate, lez zhduket. Mënyrë shumë ekstravagante e Huck Finn prandaj rekomandohet Sawyer në librin e famshëm - të zvogëlojë lythat përdorur një mace të vdekur në varreza në mesnatë e premte. Është e mundur që këto metoda ekzotike janë efektive sepse lythat, siç u përmend tashmë, sëmundje nervor. Gjithashtu, ju duhet patjetër të paraqitet mjekut.