Luftimi lodhje ngarje


 • Ju jeni duke qëndruar në trafik
 • Merrni off tensionin okulare
 • Problemet me shpinë

 • Nëse vetura e burrit është e dytë (ose vetëm!) Grua, për ne kjo është më e mundshme një mik i mirë i vërtetë i cili i jep detin e emocioneve dhe rënie e ëmbël e adrenalin. Gratë duan të përzënë të paktën burrat, por nga koha që makina jonë është në gjendje të na japë jo vetëm gëzim, por edhe bezdi kryesisht për bukurinë dhe shëndetin.


  Stresi, dehja pafund trafikut, shter dhe dëme mund të dëmtojë seriozisht shëndetin emocional dhe fizik. Merrni, për shembull, një situatë ku është e nevojshme të makinës gjatë gjithë ditës. Dhe në pjesën e dytë tashmë ka filluar të shfaqet lodhje të syve.

  A nuk e injorojnë atë, ose me kalimin e kohës rritet në stres të thjeshtë lodhje dhe skuqje e shikimet.

  Ne ju rekomandojmë që ju të kryer disa ushtrime të thjeshta që janë të rekomanduara specialistë mjekësore.  Ju jeni duke qëndruar në trafik

  Nëse ju u ngrit në trafik, në semaforë ose thjesht u ndal për të pushuar, të mbyllë sytë tuaj me duart e tij për 20-30 sekonda, marr frymë thellë, të pushojnë, të mendojnë për diçka të mirë dhe të këndshëm. Kjo do të shkëpusin sytë tuaj nga rruga dhe pak pushim.


  Pak fytyrë popleschy me majë të gishtave tuaj dhe sytë fillojnë të rrotullohen clockwise, pastaj kundër. Ndoshta ai i bukur në korsinë e majtë vendos që të gjitha këto manipulime në nder të tij?


  Mësoni të përpij me sy! Duket se kjo është e dobishme jo vetëm për veten tuaj.  Merrni off tensionin okulare

  Nuk është një tjetër ushtrim efektiv që ndihmon në lehtësimin e lodhje të syve: Fokusimi në çdo blizkoraspolozhennom e subjektit dhe të mbajë në fokus rreth 3-4 sekonda, në mënyrë dramatike të përkthyer sy në një objekt të largët. Përsëriteni 5-6 herë. Gjëja kryesore është të mos trembë shokun e saj, që mund të vendosë që ju ra në gjumë e ndezur në timon.


  Për të luftuar skuqje e syve duke përdorur pika "Vyzyn" dhe "lot të pastër", i cili gjithashtu të ndihmojë në lehtësimin e stresit dhe rifreskoni pamjen. Para përdorimit të tyre është e rekomanduar që të konsultoheni me një mjek.
  E pra, këtu, me pika ne motive nga tani të bëjë një çift të ushtrimeve të njohura për ju dhe pa mjekë, ngjyrë buzët dhe flokët ndreqshëm. Ky ushtrim ndihmon për të vendosur humor. Çfarë? Më shumë ju hyni në makinë, më mirë ju do të ndiheni në fund të "automobilave" ditë. Gjëja kryesore - nuk e bëjmë atë të gjithë në lëvizje, apo jo prerje e mirë nuk i lehtësuar përfaqësues të rënda të policisë të trafikut.  Problemet me shpinë

  Për të shmangur probleme me shpinë të rekomandojë për të zgjedhur vendin e shoferit. Ajo duhet të jetë një e mirë rul lateral mbështetje dhe mundësisht në shpinë, i cili duhet të jetë në pjesën e pasme, duke ndihmuar kështu për të shmangur dhimbjet në shpinë të një pozicion të gjatë vertikale.

  Gjithashtu vend shumë i dobishëm me cilësimet automatike: ju me një kompjuter të vogël ngulitur mund të pyesni veten dhe për të shpëtuar settings vendet tuaja janë të rehatshme vetëm për ju. Dhe në qoftë se papritmas dikush pas ju ndryshoni këtë cilësim, vetëm klikoni ju mund të kthejnë ato në kujtesën e kompjuterit dhe të gëzojnë një udhëtim të rehatshëm.


  Udhëtarët me përvojë gjithashtu rekomandojmë duke bërë një pak të ngrohtë deri çdo orë e gjysmë, duke e lënë makinën. Sigurisht, gjimnastikë në rrugën t'u pëlqej njerëzve që kalojnë nga nuk duhet, por ju mund të paktën të ecin rreth në makinë, shpjegoj shpinën. Këto këshilla do t'ju ndihmojë të shpenzojnë tuaj "avtoden" pa probleme dhe lodhje mbrëmje jashtëzakonisht e dobët.

  Rrugë të suksesshme!