Dhimbje koke pranojë drogësPak prej nesh e di se varësisë të përdorimit të drogës çon në efekte të rënda shëndetësore, jep funksionet mendore dhe fizike të trupit dhe shpesh është fatal. Megjithatë, sipas shkencëtarëve amerikanë, shumë afër ditës kur këto barna të tmerrshme si LSD dhe psylobitsyn të përdoret në mjekësinë zyrtare në bazë ligjore.

Si rezultat i eksperimenteve, u zbulua se psychedelics janë në gjendje të arrestojë dhimbje koke të rënda, të quajtur grumbull. Këto dhimbje koke janë konsideruar si një nga format më të dhimbshme të sindromave dhimbje, ata zakonisht fillojnë në mes 20 dhe 30 vjet dhe shpesh nuk ulet deri në vdekjen e tij.

Ky është shpallur periudha të rënda sëmundje të dhimbshme, të ashtuquajturat trarëve dhimbje që ndikojnë në forcën krahasim me një çekiç, goditur në kokë dhe provokuese sulmeve që digjen dhe dhimbje të ngrirë.

Deri tani, mjekësi ishte e pafuqishme në trajtimin e dhimbje, por kohët e fundit një grup i busters shkencëtarët Thërrmuese udhëhequr nga presidenti Bob Walden gjetur se LSD dhe bllok psychedelic psilomitsin dhe dhimbje koke janë analgjezik më efektive me drogë në dispozicion aktualisht për këtë sëmundje. Deri tani është menduar se pak të lehtësuar gjendjen e pacientit, duke vuajtur dhimbje grup mund të marrë vetëm në oksigjen dhe përdorimit të drogës, të cilat me kalimin e kohës mund të shkaktojnë efekte anësore të tilla si fibrozë e organeve të brendshme, sëmundje të zemrës dhe diabetit.


Sipas Bob Walden, ai për shumë vite vuajtur sulme periodike të dhimbje koke grumbull. Në luftën kundër sëmundjes, ai përjetoi shumë lloje të barnave, në rekomandim i dentistëve kishte për të hequr edhe më shumë dhëmbë - dentistë besonin se shkaku i dhimbjes në to. Por ishte pa dobi. Rastësisht duke lexuar informacionin online që dikush të përballuar me dhimbje të tilla ndihmoi psychedelic, Bob bë i interesuar dhe i vendosur për të kryer një studim, rezultatet e të cilit shkencëtarët përfunduar - përdorimin e drogës në doza të vogla mund të arrestuar dhimbje koke.
Aktualisht, shkencëtarët janë duke u zhvilluar barna që mund të privojnë përherë njerëzimin nga kjo sëmundje të dhimbshme.

Megjithatë, kohët e fundit është raportuar se pavarësisht nga fakti se në SHBA ligj dhe magazinimit LSD psylobitsynu e ndaluar, duke vuajtur dhimbje grup nuk ka ndërmend të presë gjatë për mjekësi shpikjet tani merr kërpudhat magjike sporeve dhe në mënyrë të pavarur në shtëpi janë psylobitsyn.

Lajme përgatitur në www.newsweek.com

Diskutoni komuniteteve:

  • Migrenë dhe dhimbje koke
  • Dhënie pas