Aster - jeta pa astma


 • Astmë
 • Pajisja "Aster"

 • Astmë

  Aktualisht 4 deri në 8% e popullsisë së vendeve të industrializuara vuajnë nga astma e ashpërsi të ndryshme.
  Rritja e sëmundshmërisë e lidhur jo vetëm me ndotjen, por mënyrë jetese më pak aktiv.

  Në Rusi, sipas vlerësimeve të ndryshme, prevalenca në popullsinë e rritur varion nga 3 në 7%, dhe në mesin e fëmijëve, shifër është rreth 10%. Sëmundja mund të ndodhë në çdo moshë; përafërsisht gjysma e pacientëve të zhvilluar astmë dhe 10 vjeç, ende një të tretë - 40 vjet.

  Ndër faktorët e astmës shumë arsye: predispozicion gjenetik, rrit nervozizëm bronkiale; alergeneve të ndryshme të jashtme të tilla si pluhur shtëpi, shtazore dhe alergeneve të insekteve, polen; ushqim, droga, kimikate të ndryshme dhe aerosols, infeksionet respiratore, zakone të këqija, stresi fizik dhe emocional.

  Me origjinë në fëmijëri, sëmundje shkon përmes jetës, rënie cilësinë e tij, dhe shpesh çon në një tjetër njeri i ri paaftësisë hershme. Për pacientët me astmë bronkiale karakterizohet nga wheezing, herë pas here edhe audible në një distancë; kollë jo-produktive; shortness konstante fryma gjatë ushtrimit; Asfiksi Night shkaktuar nga vështirësia që hyn në ajër mushkëritë.

  Aktualisht, trajtimi mjekësor i astmës duke përdorur dy lloje të barnave: drogë për ndihmë emergjente, të cilat veprojnë shpejt doli sulm kupyruya apo simptomat, dhe parandalimin e drogave të gjata me veprim që parandalojnë zhvillimin e sëmundjes dhe në këtë mënyrë ndihmojnë të kontrolluar gjendjen.


  Për fat të keq, si praktika të gjatë në këmbë, astma trajtuar është e vështirë, terapi të drogës është shpesh i paefektshëm ose i paefektshëm. Droga për astmë nuk ka për qëllim eliminimin e shkaqeve të sëmundjes, si dhe heqjen e sulmeve dhe parandalimin e tyre. Kjo është arsyeja pse aq shumë vëmendje i është kushtuar mjekëve të parandaluar sulmet, dhe mjete veçanërisht jo-farmakologjike.

  Pajisja "Aster"

  Një risi në mesin e drogës nelekarstvennyh për trajtimin e astmës dhe sëmundjeve të tjera kronike respiratore është lindja e automjeteve "Aster". "Aster" - një medikament unik drogës pa, i projektuar për përdorim individual.

  E veçanta e sistemit është se ajo i trajton astmë është, jo simptomat. "Aster" e zhvilluar në Rusi, është vërtetuar plotësisht dhe i plotëson standardet më të rrepta ndërkombëtare të sigurisë, duke lejuar përdorimin e saj për të dy të rriturit dhe fëmijët mbi 1 vit.

  Pajisja "Aster" i projektuar posaçërisht për përdorim në shtëpi - kjo është e lehtë, kompakt, i lehtë për t'u përdorur, duke lejuar madje edhe fëmijët të përdorin atë pa ndihmë.

  Indikacionet kryesore për përdorim të pajisjes "Aster" jane:

 • Diagnoza e ashpërsisë astma;
 • sëmundje kronike obstruktive pulmonare,
 • bronkit zgjatura dhe pezmatim i fytit
 • Pneumonia e mbetur
 • Pajisja "Aster" është projektuar për të zgjedh funksionin e sistemit të frymëmarrjes gjatë shkeljes së saj për shkak të reaksioneve alergjike dhe sëmundjeve të frymëmarrjes infektive.  Përdorimi i pajisjes ndihmon Aster:

 • Lehtësimi frymë, për të përmirësuar shkarkimin e gëlbazë kur kollitjes;
 • Ulja e numrit të ditës dhe të sulmeve të astmës natë;
 • Reduktimi i ngarkimit të drogës;
 • Reduktimi i trajtimit të gjatë të acarimin dhe të zvogëlojë rrezikun e rikthim të mëvonshëm;
 • Fillimin e shuarje të qëndrueshme dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës;
 • Pavarësisht, fakti se pajisja "Aster" u krijua për përdorim në shtëpi, ajo është përdorur gjerësisht në klinika të specializuara. Studimet kanë treguar se spitalet përdorin ul pajisjen e pacientëve në spital me 40% dhe redukton koston e trajtimit të sëmundjeve të frymëmarrjes me një mesatare prej 30%.

  Kohëzgjatja e trajtimit të kursit njësisë "Aster" është përcaktuar nga burimi dhe gjendjen aktuale të pacientit. Në historinë e gjatë të sëmundjes (mbi 5 vjet), kohëzgjatja minimale e një viti është 2.5 - 3 muaj. Në rastet e histori të gjatë dhe përdorimin e drogës hormonal nga pacientët, pas 5-7 ditësh të pajisjes së përditshme përdorim "Aster" është i rekomanduar, i bazuar në gjendjen e pacientit gradualisht reduktuar dozën e hormoneve të përdorura deri në heqjen e plotë të tyre.

  Kohëzgjatja mesatare e trajtimit është 7-12 minuta. Mbajnë seanca të rregullta të trajtimit duhet të jetë në mëngjes dhe në mbrëmje nga 7 në 10 orë.

  Intervali kohor midis dy sesioneve nuk është më pak se 10 orë, sepse përfitimet e përdorimit të pajisjes nëpërmjet një periudhë të vogël të kohës do të jetë më pak efektive. Kështu, gjatë ditës rekomandohet jo më shumë se dy seanca.

  Si një masë parandaluese, madje edhe me një ulje apo mungesë të simptomave të astmës janë të inkurajuar të përdorin produktin "Aster" dhe në mes sulmeve. Në raste të tilla është e rekomandueshme që të sesioneve që zgjasin 8-10 minuta në mëngjes ose në mbrëmje një herë në 1-2 ditë për 2,5-3 javëve të mëparshme për rëndim sezonale.

  Pajisja terapeutik Efekti "Aster" është arritur nga ndikimi rrjedhës chemiluminescence e rrezatimit elektromagnetik në nonthermal rajon me intensitet të "trekëndëshit pulmonar" trup.

  Opsionet e rrezatimit elektromagnetik të përmbushur standardet më të rrepta të sigurisë.

  Rezultatet e studimet klinike kanë treguar se praktika e fëmijëve e përdorur "Aster" në masë të madhe të zvogëlojë sasinë e terapi të drogës për sëmundjet e frymëmarrjes dhe për të parandaluar zhvillimin e efekteve të padëshiruara anësore të barnave.
  Në trajtimin e aparatit të frymëmarrjes "Aster" ul EARLY CHILDHOOD Aftësisë, redukton vdekshmërinë foshnjore në sëmundjet e frymëmarrjes.

  Në trajtim kompleks regimens rriturit frymëmarrjes në mjedise të kujdesit shëndetësor, duke përdorur pajisjen "Aster" kohëzgjatja ulur ndjeshëm e trajtimit të këtyre sëmundjeve, rrit efikasitetin.

  Sipas përgjigjeve të pacientëve që përdorin pajisjen "Aster" promovon zhdukjen e komplikimeve të astmës në pranverë dhe në vjeshtë. Shumica e pacientëve thanë se sulmet ishin astma nate, mbrapa gjumë normale, ulur futje e barnave dhe hormonet, apo ka pasur një refuzim i plotë i tyre. Përdorimi i automjeteve "Aster" pacientët me kthimin e astmës në jetën e plotë dhe aktive të lejuara.