Aromatherapy shëndetshëm dështon


Studimi është bazuar në një studim të dy flavors më të njohura,
healers popullore përdorura - limon dhe livando. Dhe të dy
demonstruar paaftësinë e tyre absolute. Shkencëtarët i dha
nyuhnuty këto komponente për subjektet e tyre, dhe asnjë nga fiziologjike
tregues të pjesëmarrësve në eksperiment nuk ka ndryshuar. Nuk kishte asnjë
Ndryshimet pas përdorimit të zgjatur Aromatherapy.

Pavarësisht nga deklaratat tifozët e këtij lloji të trajtimit, këto odors
do të mund as të forcuar sistemin imunitar, zvogëlimin e stresit ose dhimbje ose efekt apo
madje edhe të rritur disponimin e pacientëve. Edhe pse qëllimi i studimit ishte si
Ora kundërt - për të provuar se odors nuk e vetëm të ndikojë disponimin, por

dhe fizike mirëqenien.

- Ne e dimë se ndikimi më i fuqishëm në shëndetin e njeriut mund
të sigurojë të ashtu-quajtur efekt placebo (efektin e çdo trajtim
kur drogës shërim nuk është nga vetë drogës, por nga
Pacienti besimi në favor të tij. - Ed. ed.). Megjithatë
direkt mbi pirjen e trupit të njeriut jo
matur - shpjegoi profesor i psikiatrisë dhe psikologjisë Janice
Kaykolt-Glejser, morën pjesë në studim.

Për të llogaritur të njëjtin ndikim Kaykolt-Glejser dhe
kolegët e saj përzgjedhur 56 subjekte të shëndetshme dhe testuar ato për veten tuaj
popullore "medicinale" flavors. Brenda tre javëve të testuara


nuhatës limon dhe livando, dhe mjekët matur rregullisht presionin e gjakut të tyre, impuls
dhe mori një mostër të gjakut. Ata gjithashtu regjistroi mendor i tyre
Statusi dhe ndjeshmëri për të stimujve të jashtëm.

Testet e gjakut janë testuar për nivelet e enzimeve të ndryshme imunitare
dhe sistemi endokrin. Megjithatë, nuk ndryshon përveç atyre të
shkaktuar nga proceset normale në trupin e njeriut, mjekët nuk bëjnë
gjendet.

- Kjo është ndoshta studim më i plotë ndonjëherë
kryer në këtë fushë, por ju nuk mund të marrë rezultatet
qartë. Trupi i njeriut - një mekanizëm shumë kompleks, dhe në qoftë se dikush
Aromatherapy përdor dhe kjo ndihet më mirë, ne nuk bëjmë

janë duke shkuar për të bindur - përmend një tjetër pjesëmarrës
Hulumtimi Dr. William Malarki. - Edhe pse nuk ka shkencor
dëshmi nga përfitimet e Aromatherapy ne nuk e kemi.