Antitrupat dhe trajtimi i alkoolizmit
Kohët e fundit në shtypin ka botime ku shkencëtarët nga e gjithë bota flasin për rolin rregullator të antitrupave. Besohet se antitrupat mund të ndikojë në pothuajse çdo sistem të trupit, që rregullon punën e tyre. Në mënyrë të ngjashme, ajo nuk është provuar ende, por puna në këtë drejtim janë duke u zhvilluar. Falë kësaj pune të shkencëtarëve dhe zhvillimin e ilaçeve të reja.

Një prej barnave që është i bazuar në antitrupa (në doza të vogla) është tregtuar nga prodhuesi si një mjet për të treguar efektin anti-alkool. Kjo është një droge rus - Proproten 100. Zhvilluesit përgatitje argumentojnë se Proproten 100 zvogëlon mall për alkool dhe gjasat e përsëritje qejf.

Gjithashtu, kjo është përdorur për të trajtuar simptomat e tërheqjes (hangover me fjalë të tjera), të butë për të moderuar ashpërsia. Hangover Heavy kërkon një sërë masash për detoxification, dhe një medikament nuk është e mjaftueshme.

Kjo ngre pyetjen, se si Proproten 100 zvogëlon mall për alkool? Manual thotë se përgatitja përfshin antitrupat proteinat specifike përgjegjëse për informim dhe metabolike proceset në tru. Me këto droge antitrupave ndikon strukturat funksionale shtetërore të trurit përgjegjëse për formimin bashkëngjitni skedarë (duke përfshirë abuzimit të alkoolit).


Kjo ndryshon gjendjen funksionale të neuroneve në hipotalamusi (në mes të kënaqësisë) dhe hippocampus (kjo strukturë është e përfshirë në mekanizmin e formimit të emocioneve). Për shkak të reaksioneve komplekse biokimike të drogës mund të çojë në një reduktim të konsumit të alkoolit.

Proproten 100 rrit rezistencën e trurit ndaj efekteve toksike. Siç u përmend më herët, ajo është përdorur për të trajtuar simptomat e tërheqjes butë për ashpërsi të moderuar. Proproten 100 lehtëson çrregullim psikiatrik të shkaktuar nga alkooli, pagjumësi, nervozizëm, ankth, tension të brendshëm, humor depresion dhe nevojën e alkoolit.

Përveç kësaj, droga zvogëlon çrregullime ashpërsia somatovegetativnyh, etjen, dobësi, djersitje, dhimbje koke, dridhje dore, takikardi (rrahje zemre të shpejtë), çrregullime të tretjes.

Zhvilluesit e rekomandoj për të filluar trajtimin e drogës për të zgjedhur ashtuquajtura periudha dritë - kur një person është i matur. Në këtë pikë ai ka nevojë në marrjen e shpëtoj simptomat gjellë e mbetur (e cila mund të arrihet me anë të një pjese të re të alkoolit).
Proproten 100 zvogëlon peshën e një gjellë e mbetur, dhe kjo është për shkak nuk duhet alkool për të "shërohem". Për të parandaluar përsëritjen e qejf rekomanduar për të marrë Proproten 100 për 2-3 muaj.

Pas alkoolit aksidentale gjithashtu e rekomanduar për të marrë 2 tableta në kohën e gjumit dhe 2 tableta në mëngjes.

Sigurisht, ky është një problem serioz si alkoolizmi, disa tableta nuk janë trajtuar. Gjendja e rëndësishme, vendosmëria e tij për të kapërcyer varësisë nga alkooli. Po aq e rëndësishme është mbështetja familjare - mirëkuptim dhe durim në ndjekje të një jetese të shëndetshme. Besohet se alkoolizmi është e pashërueshme - alkoolik nuk mund edhe të rregulluar trajtimin e detyrueshëm. Megjithatë, ka shembuj reale ku njerëzit fituan varësia e tyre nga një vullnet, pa ndonjë drogës apo qendrat e shërbimeve mjekësore (kodim dhe teknika të tjera).

Natyra e njeriut është e tillë që ndonjëherë e pamundur bëhet e mundur. Në qoftë se ju ndiqni këtë logjikë, ne mund të rrahur alkoolizmit.

Neni i përgatitur nga kompania "Materia Medica Holding". Në çështjet që lidhen me përdorimin e drogës Proproten 100, ju mund të kontaktoni telefonike me telefon: (495) 681-93-00, 681-09-30.