Andropause moshë hap apo shkalla e sigurisë


 • Menopauza mashkull dhe impotencë
 • Menopauza mashkull dhe infertilitetit
 • "Pse mua" ose shkakton andropause hershme


 • A keni menduar ndonjëherë për atë menopauzës apo andropauzë, programuar nga natyra për të mbrojtur
  rendit goditet njeriu trupi vjet peripecitë e natyrshme në të rinj
  moshë? Në fakt, kjo është kështu! Me moshën, ka kronik
  sëmundje, pllaka aterosklerotike fillojnë paturpësisht vënë footrests
  gjakut, kërcënuese sëmundjet kardiovaskulare, me
  "Dashuria" e stresit dhe jeta aktive seksi bëhet ekstrem
  Testi për burrat plakjes. Urtësi e krijues se kufizuar

  mundësia e një njeriu të moshuar, ai përpiqet për të vazhduar jetën e tij dhe të japë
  mundësi për të shijuar jetën në vjeshtë dhe të shohim se si nipër e mbesa në rritje dhe stërnipër.

  Menopauza mashkull dhe impotencë

  Burrat Normalisht
  kulm vjen në moshën 45-60 vjet, shkon pa u vënë re dhe bashkon me
  shenja të përgjithshme të moshës së vjetër. Ajo është shkaktuar nga ndryshimet hormonale
  në trup, duke përfshirë plakjen e hypothalamus dhe uljen e
  ndjeshmëri të hormoneve testiseve. Në mashkullit sasia e
  hormonet mashkullore androgen dhe duke rritur numrin e hormoneve seksuale femërore
  estrogjenit. Test fillojnë të atrofi dhe gradualisht humbin aftësinë e tyre për të


  testosterone dhe spermatogenesis.

  Mashkull menopauzë -
  Kjo nuk është një dobësi e papritur. Sigurisht, funksioni i paaftë seksual gjetur në
  80% e meshkujve në moshë "tranzicioni", por më shpesh shenjat e para të afërt
  andropause janë lodhje të shpejtë gjatë raportit seksual, vazhdoi
  Vonesa derdhje apo anasjelltas, derdhje e parakohshme, ulur
  toni i përgjithshëm pas marrëdhënieve seksuale. Kjo nuk është aq e dhimbshme
  njeri perceptohet si në të vërtetë ulur makinë seksi
  çon në faktin se seksi pushon për të zënë pozita udhëheqëse në e saj
  jeta.

  Gradualisht, simptomat e mësipërme të andropauzë bashkohet reduktim

  potencë. Një mbledhje është e paqëndrueshme, për të arritur një më të dobishme
  Stimujt e forta dhe emocionet. Ndjenja psikologjike rreth "seksual
  paaftësia për të "përforcuar dispozitat njeriu e poshtëron veten me moshën e ardhshëm,
  edhe pse për një kohë të gjatë është në gjendje të mbajë një aktivitet të moderuar seksuale.

  Menopauza mashkull dhe infertilitetit

  Interesante, interesi i ish humbur në seks, një njeri madje
  me një rënie të konsiderueshme në potencë është në gjendje të mbajnë fëmijët. Disa
  e djemve spermatogenesis është ruajtur edhe në moshën 70 vjeçare.
  Megjithatë, duhet theksuar se në qoftë se numri i spermës në seminal

  fluide, cilësia e tyre është e dobët. Një numër i madh i seksit
  qelizat "e lindur" të paqëndrueshme, i ngadaltë, joaktiv. Aging
  prostatës dhe fshikëza seminale të shoqëruar nga një rënie
  ndryshimet sasiore në vetitë fizike dhe kimike të spermës, e cila e mëtejshëm
  shkurton jetëgjatësi e spermës. Gjithashtu, me moshë në qelizat embrion
  në rritje numri i anomalive gjenetike dhe uljen e aftësisë mbarësuese
  spermë, natyra kujdeset për të parandaluar lindjen e një fëmije të sëmurë,
  ruajnë pastërtinë gjenetike të racës njerëzore dhe siguruar atë nga
  sëmundje të trashëgueshme dhe degjenerim.

  "Pse mua" ose shkakton andropause hershme

  Ndonjëherë një njeri
  kulm vjen shumë më herët afatit, dhe pastaj të flasim për herët
  andropause. Çfarë bëni varet
  Jetëgjatësia seksualisht aktive jetën e njerëzve? Para së gjithash, nga
  gjenetikisht Rezervat shëndetësore e natyrshme. Nëse të gjithë njerëzit në familje një kohë të gjatë mbajtur
  aktivitet seksual, ju mund të mbështeteni në faktin se natyra nuk ndryshon e saj
  zakone. Në jetëgjatësi seksuale mashkullore të ndikojë negativisht lindjes
  cryptorchidism në korrigjim tij të ndjerë, u zhvendos inflamator
  sëmundjet e organeve riprodhuese, testise trauma, kirurgji, rrezatimit,
  diabeti shoqëruese, ateroskleroza, alkool kronike dhe

  dehje nikotinë.

  Në vitet njerëz duke marrë më të vjetër, ka një shumë të ndryshme
  Sëmundjet dhe është e natyrshme që vuajtja joshëse në mënyrë kritike
  fusha të rëndësishme të veprimtarisë së saj, trupi fillon të sistematikisht burri
  kolaps të gjitha nivelet për të siguruar funksionin normal seksual. Vetëm
  kursyer për vite për shëndetin e përgjithshëm, shpresohet se mirësinë
  Natyra vazhdojë periudhë seksualisht aktive të jetës dhe të shtyjë andropause fyese.