Anaferon


 • Anaferon

 • Anaferon

  Ftohjet. Nën këtë emër fsheh një grup të ndryshme të infeksioneve virale që prekin sistemin e frymëmarrjes - nga hunda në mushkëri. Ata kanë simptoma të ngjashme dhe kurs: ethe dhe të dridhura, dobësi, hundë i lëngshëm, fyt i lënduar, kollë. Shumë si shtet të quajtur "grip", por kjo nuk është plotësisht e saktë. Diagnoza e gripit mund vetëm të kërkojë një ekspert. Sëmundja shkaktohet nga virusi i gripit është më i rëndë dhe më shpesh shkakton komplikime.

  Infeksionet virale të transmetueshme nga pikat ajrore. Me fjalë të tjera - në ajër. Ju mund të infektohet nëse tjetër për ju është një njeri i sëmurë.

  Kjo e lehtë, vetëm të mjaftueshme për të largohet nga shtëpia. Infeksionet mund të gjenden kudo: në zyrë, në supermarket, në metro ose autobus. Infeksionet virale janë shumë ngjitëse. Nëse një anëtar të sëmurë të familjes, ajo së shpejti mund të ketë të sëmurë dhe të tjerët.

  Rreth mbrojtjet kujdeset imunitet. Ky është një sistem që i përgjigjet futjen e viruseve dhe baktereve dhe plotëson përpunimin e proteinave të veçanta që shkatërrojnë qelizat e armikut. Vënë re se disa njerëz të merrni të sëmurë shumë shpesh, ndërsa të tjerët prostyhayut frymë dritën e erës? Kjo është për shkak të imunitetit - në disa ai është i fortë, ndërsa të tjerët - jo.

  Dobëson sistemin imunitar shpesh stres, lodhje në punë, nevysypanie konstante, dietë të varfër, praninë e sëmundjeve kronike.


  Për të forcuar sistemin imunitar, është e dëshirueshme që të ndjekin këshilla të përgjithshme: nuk mbiftohem, hani shëndetshëm dhe të marrë immunomodulators.

  Kohët e fundit u bë immunomodulators popullore. Droga në këtë grup forcon sistemin imunitar. Rrit rezistencën e përgjithshme ndaj infeksioneve të të gjitha llojeve. Dhe trupi juaj nuk është e rëndësishme që virus ose bakterie do të përballet - mbrojtje të aktivizuara.

  Shumë prej tyre janë të njohur me drogë immunomodulatory "Anaferon." Ajo forcon sistemin imunitar dhe mbron kundër të gjitha llojeve të gripit dhe SARS-it (madje i njëjtë, gripit të ri ekzotike). Drogës vepron me kujdes, të butë dhe shumë efektive.

  Kundërindikimet për marrjen praktikisht jo-ekzistues.

  Nga parandalimit të "Anaferon" marrin 1 tabletë në ditë. Nëse keni shenjat e para të një të ftohtë, të marrë një skemë dozë ngarkim: para 2 orë e - 1 tabletë çdo 30 minuta; pastaj - një tjetër 3 tableta në intervale të rregullta.
  Total - 8 tableta për ditën e parë.

  Për fëmijët ka një "fëmijë Anaferon." Produkti është projektuar posaçërisht për fëmijët. "Fëmijët Anaferon" është aq i sigurt që edhe foshnjat shumë të dobëta të emëruar dhe fëmijët e vegjël (që nga 6-muaj i vjetër). Ajo mund të kombinohet me droga të tjera. Pediatër përshkruajnë atë fëmijë shpesh të sëmurë.

  Nëse fëmija juaj nuk është "dal nga ftohjet", "fëmijë Anaferon" parandalimi mund të zgjasë deri në 3 muaj.