Alergji në spermë


 • Cili është shkaku i "farës" alergji?
 • Cilat janë simptomat e "farës" alergji?
 • Cilat janë trajtimet për "farës" alergji janë tani?

 • Më parë alergji ekzistenca
  spermë ishte vënë në pikëpyetje, por tani ajo është provuar nga të shumta
  hulumtim. Rastet e para të alergjive të tilla janë regjistruar në
  pesëdhjetat të shekullit të kaluar. Megjithatë, nëse raste të tilla
  konsiderohet si një kuriozitet mjekësore, dhe ata seriozisht jo
  bëri.

  Megjithatë, me kalimin e kohës numri i
  Gratë që ankoheshin për kruarje dhe ënjtje e organeve gjenitale pas
  marrëdhënia seksuale, është rritur në mënyrë të konsiderueshme. Është bërë
  pay allergist vëmendje për këtë fakt.


  Cili është shkaku i "farës" alergji?

  Sharp ka çuar në degradimin e mjedisit
  rritje të paparë në numrin e alergeneve dhe farës lëngshme është bërë
  prej tyre. Fakti që spermë përmban huaj për trupin
  Proteina Gratë në kushte të pafavorshme të mund të fillojnë e tij
  refuzim. Përveç kësaj, shumë njerëz në planet ulur
  rezistenca ndaj sëmundjeve. Përveç kësaj, shumë mjekë besojnë se
  alergji të spermës ekzistuar më parë, por për shkak të ulët
  mjetet diagnostikuese të pamundur për të zbuluar.

  Për të konhstatirovat ekzistencën e "farës" alergji duhet të shqyrtohet nga gjinekologu,


  urolog, një allergist dhe të mbajë spetsproby që do të identifikojë
  antigjen. Studim gjithëpërfshirës është për të siguruar që, kur
  Diagnoza mund të eleminuar sëmundjen, seksualisht të transmetueshme
  by, goiter dhe sëmundje të tjera.

  Sipas ekspertëve, alergji të spermës mund të jetë çdo grua të tretë.


  Cilat janë simptomat e "farës" alergji?


  Para së gjithash, kjo është reaksione lokale: kruarje, djegie dhe ënjtje e vulvë.

  Megjithatë, në rastet më të rënda ose të avancuara mund të shtohet në to:

 • Një rritje në temperaturë;
 • Reaksione të lëkurës;
 • Të vjella;
 • Diarre;
 • Ënjtje;
 • Humbja e vetëdijes;
 • Sulmet astmatik;
 • Aksident cerebrovaskulare;
 • Ju mund të infertilitetit këmbëngulës.

 • E gjithë kjo sugjeron qëndrimin papranueshmërisë lumtur për të "alergjik ndaj njerëzve".

  Vini re gjithashtu se ka reagime mjaft shpesh alergjike
  në një farë njeriu, çfarëdo qoftë ajo ishte dashur. Në të tjera
  përfaqësues mashkull i një reaksion alergjik mund të mos
  lindin.

  Në këtë drejtim, disa ekspertë si një masë e trajtimit janë të këshilluar për të ndaluar ... marrëdhënie intime me alergjen amtare.

  Megjithatë, për shumë arsye - etike,
  moral, emocional, etj - Kjo këshillë konsiderojnë të papërshtatshme
  shumë gra. Për fat të keq, në qoftë se një grua nuk dëshiron të
  në pjesën me të dashur tuaj, ajo përpiqet për të fshehur prej saj
  manifestim i sëmundjes së tij.


  Kjo taktikë vetëm të çon në përkeqësimin
  shëndetësor dhe intimiteti. Ardhmen nuk mund të përjashtohen si
  Shfaqja e shëndetit dhe të familjes avari shumë serioze. Më parë
  alergji të spermës duhet të fillojë të shërohet sa më shpejt të jetë e mundur.


  Cilat janë trajtimet për "farës" alergji janë tani?

  Kjo immunotherapy specifik,
  objektet lokale në formën e krem ​​dhe ointments përmbajnë një antihistamine
  droga komponent protyvoalerhenni ndryshme. Kohët e fundit
  zhvilluar një ISGC metodë, thelbi i së cilës është që seksual
  Trupat e grave të administruara mostra shumë të holluar ishin burra.
  Çdo 20 minuta procedura është e përsëritura, dhe shkallë

  razbavlennosty çdo kohë zvogëlohet.

  Si një masë parandaluese
  mjekët këshillohen të përdorin prezervativ gjatë marrëdhënieve. Në këtë
  Mënyra alergeneve thjesht nuk depërtojnë në trupin e gruas.

  Diskutoni në komunitet