Alergjik ndaj SexAllergist Suresh V. Renga (Suresh V Rang), spital Indian specialist Lilavati, botoi një listë të alergjive të pazakonta.

Ky ujë i tmerrshëm

Reagimi i lëkurës alergjik ndaj ujit të zakonshëm në mjekësi quhet akvahennoy urtikaria. Në këtë sëmundje në trupin human ne kontakt me ujin ka gunga vogla. Në mënyrë domethënëse nuk dihet se çfarë substanca të shkaktuar reagimin e sistemit imunitar. Disa studiues sugjerojnë se reagimi me ujë - në fakt, ndjeshmëri të elementeve të huaja (të fluorit, klorit dhe të tjerët), por studiues të tjerë kanë gjetur se njerëzit me këtë formë të rrallë të alergjisë dhe shpesh vuajnë nga kontakti me ujë të distiluar.

Alergjik ndaj Sex? Angazhohen në seks!

Gratë që janë alergjik në lëngun seminal, sindromi i quajtur hypersensitivity seminal plazma tek njeriu. Kjo ndodh kur trupi mendon sperma e bardhë i rrezikshëm dhe kundër ajo tregon ushtrinë shtesë të qelizave të bardha të gjakut. Rezultati i këtij reagimi mund të jetë aq e thjeshtë djegie, kruarje dhe ënjtje, dhe (në rastin e simptomave të gjata neglizhojnë) infertilitetit. Si të trajtimit të përshkruara standarde agjentët desensitizing, dhe në një bonus të këndshme - rritjen e numrit të seksit.

Mos më prek!

Ne jemi të gjithë krijesa shoqërore që përdorin kontakt fizik, si një nga format kryesore të komunikimit.


Megjithatë, disa njerëz të prekur një person tjetër sjell një siklet të fortë "urtikarie compression" - thonë mjekët. Kur sëmundja është e lëkurës si pergamenë, në të cilën ju mund të shkruani dhe të nxjerrë, çdo kontakt një person tjetër i lë skuqje të lëkurës dhe gjurmët rubtsevidnye. Shkaku i alergjive nuk është zbuluar ende.

Ajo duhet të mbahet mend Renga paralajmëron se alergji mund të jetë një individ dhe, në përgjithësi, çdo gjë. Pra, nëse keni ndonjë simptome të çuditshme që ju nuk duhet të injorojë.