Alergji për të puthurJu lutemi vini re: Pas leximit artikullin, ju mund rashotet puthje!

I gjatë i themeluar faktin se në qoftë se ju vuani reaksione alergjike ndaj ushqimeve të caktuara, atëherë puthur njeri vetëm hëngri alergjen, ju mund të merrni një përgjigje të keqe.

Megjithatë, studimet e fundit thonë, pështymë të gjatë pas një vakt që përmban grimcat e substancave alergjike. Edhe në qoftë se ju lajnë dhëmbët tuaj pasi të hahet ose të presë disa orë para se të puthur, shans i madh se numri i alergeneve është kritike për njerëzit me alergji, dhe ai do të merrni një dozë të tyre individual "helmit" të mjaftueshme në pasoja të ardhur keq.

"Potsilunkovoho" alergji janë më të zakonshme në njerëz me alergji ushqimore apo mjekim.

Ndër simptomat - ënjtje e buzët dhe fyt, skuqje, koshere, kruajtje dhe wheezing.

Allergists rekomandoj për njerëzit që zhvillohen në marrëdhënie romantike me "potsilunkovoho" allerhykom, së pari, me kujdes lahen dhëmbët tuaj menjëherë pasi të hahet një alergjen, së dyti, do të përpiqen që të përmbahen nga përkëdhelje e puthje mbi buzët për 16-24 orë pas marrjes së ushqimit partner kërcënuese . Por edhe me paralajmërim të tillë disa njerëz veçanërisht të ndjeshme mund të vuajnë nga marrja në trupat e tyre madje edhe gjurmë të alergjen.

Në raste të butë, shkencëtarët thonë, mund të ndihmojë antihistamines. Ata Neschastlivtsev në të cilin ka një alergji të spermës partnere Allergists rekomandojmë të përdorni një prezervativ ose të pësojë immunotherapy.