Metoda e autorit i trajtuar sindromi sy të thatë
Në vitet e fundit, gjithnjë e më i rëndësishëm për të praktikuar okulisti është problemi i lidhur me një mjaft e përhapur në mesin e popullatës së vendeve të zhvilluara "sindromi i syrit të thatë".
Sindromi Termi i "syrit të thatë" përkufizohet si një grup i atributeve tharje të sipërfaqes së kornesë dhe konjuktiva për shkak të stabilitetit të zgjatur abuzimit të filmit lotsjellës mbulon kornea. Arsyeja për këtë fenomen janë raste të shpeshta të të ashtuquajturit "Computer" dhe "zyra" sindromë, një numër në rritje të operacioneve thyes lazer, përhapur korrigjim vizion kontakt dhe shkatërrimit të mjedisit në botë në përgjithësi dhe, në veçanti, qytete të pluhurit.

Mbi incidencën kaluar 30 vjet e sindromi i "syrit të thatë" u rrit 4,5 herë.

Mjaft një pjesë e madhe e sindromës së "syrit thatë" është në strukturën e patologjisë okulare. Sot ajo mund të gjenden në pothuajse çdo pacient 2, së pari aplikuar në klinikë okulist mbi sëmundjet e syrit apo vizion korrigjim.

Pharmacopuncture - një mënyrë e plotë impakti që është injektuar drogë në fushën e pikave akupunkturë për të arritur një efekt terapeutik për forma të veçanta nosological.

Pacientët e caktuara të drogës «Mucoza compozitum» injeksione (prodhuese thembrën e kompanisë), i cili është një regjistër i barnave të aprovuara për përdorim në Rusi.


Përdorimi i barnave homeopatik nuk tjetrën efekte në organe dhe sisteme të tjera janë të tolerohet mirë.

Injections janë bërë sc në pikat akupunkture në buzë të orbitës dhe pidkon'yunktyvalno në 0,2-0,3 ml. 2 - 3 herë në javë. Në rrjedhën e 10 seancave. Gjithashtu, pacientët mund të caktojë sy anti-inflamator bie zëvendësuesit lot vajosje sy helevydni në pokazaniy praninë.

Si rezultat i trajtimit, pacientët të raportuar përmirësim të dukshëm pas injektimit të parë, procesi trajtim kronik është shuarja e qëndrueshme në rrjedhën e 4 - 12 months, procesi i mprehtë shërim të shpejtë.

Perdorimi i drogës «mukozës compozitm» ne trajtimin e kësaj sëmundje patogjenezë është e arsyeshme dhe efektive. Duke përdorur skemën e propozuar është i përshtatshëm, i thjeshtë dhe i sigurt në ambulator - Sesioni praktikë ambulator merr 10-15 minuta kohë pune.