Makinë - jo një luks, por një sëmundje e provokator


 • Grupi i parë
 • Grupi i dytë
 • Grupi i tretë

 • Çfarë ajo mund të kthehet i thotë Alex MD Runov. Sëmundje shoferët profesional mund të ndahen në tre grupe.


  E para g Rupp

  Kjo sëmundje e shpinë dhe të organeve pelvike përmes zgjatur ulur në timon, pse është stagnimi i qarkullimit të gjakut në legen. Këto përfshijnë dhimbje të nervit shiatik, osteoporozën, hemorroide dhe prostatitis.


  Grupi i dytë

  Grupi i dytë i sëmundjeve që lidhen me rritjen e stresit emocional. A nuk e besoj se ata që thonë se timon qëndron. Në fakt, njeriu i sistemit nervor janë në tension të vazhdueshëm, e cila mund të shkaktojë sëmundje të zemrës.

  Në shoferët shpesh vërejtur dështime norma e zemrës, hipertensionit, sulme në zemër.


  Grupi i tretë

  Sëmundjet e traktit gastrointestinal të lidhur me të parregullt dhe kequshqyerja gjatë operacionit. Por fati është shoferët më profesionale se sa të dashuruar.

  Çfarë duhet të bëni për të parandaluar e shfaqjes së këtyre sëmundjeve dhe më të madh kalimin në formën kronike? Si banal si kjo tingëllon, por kryesisht uriznomanityty ushtrim. Unë jam duke folur për ushtrime komplekse përditshme fizike, të cilat duhet të mbajnë të zemrës, enët e gjakut normale dhe për të ruajtur tonin e sistemit nervor.

  Ky është varg normal pagesë. Por ajo duhet të jetë i pranishëm lëvizje rrethore në shpinë mesit, prirjet e ndryshme, përkulje dhe shtrirje.


  Dhe nuk ka asgjë më të mirë kontrasti dush. Procedura përmirëson qarkullimin e gjakut të lëkurës, qarkullim qendror, normalizes sistemin nervor dhe stimulimin imun.

  Finale e masave parandaluese të përditshme duhet të jetë duke ecur në ajër. Në ditën që ju duhet të marrë rreth 5 milje në 40 minuta.

  Këto tri komponentë janë të mjaftueshme për të mbajtur veten në formë të mirë dhe të rritur funksionet vitale të trupit.