CPAM duke shkaktuar epilepsi


Vizitorët në internet forum organizatë jo-fitimprurëse amerikan Fondacioni Epilepsi
Email marra me grafikë të aftë
shkaktojnë epilepsi. Sipas administratorit,
organizuar nga sulmuesit paidentifikuar newsletter
provokoi konfiskimet në disa pacientë.

Mailing i parë i porosive që përmbajnë fotografi grafike -
tejmbushur me ngjyra të ndritshme formave gjeometrike - mbajtur në
E shtunë mars 22. Easily të ndryshojë ngjyra dhe shkëlqim mund
provokojnë konfiskimet apo dhimbje koke të rënda në pacientët me
epilepsi fotosensitivnaya.

Ditën tjetër, sulmuesit kanë ndryshuar taktikën duke vendosur lidhje të

një vend me imazhin e ngjashme me bordin e Fondacionit Epilepsi.

Sipas administratorit, shpërndarja organizatorët e veprimit
provokoi konfiskimet në disa përdorues.
Numri i saktë i viktimave mbetet i panjohur, pasi shumë
pacientët ende nuk kishte kohë për të raportuar incidentin.

I dyshuari kryesor në listën e postimeve për tani
një huliganët e rrjetit të komunitetit Anonymous, i njohur për vet
Fushatat kundër Kishës e faqeve Scientology. Megjithatë, deklarata e
razmeshenyya Online Anonymous 7chan.org, mohon
ndonjë lidhje me këtë incident të komunitetit. Autorët e deklaratës
e quajti incident një provokim i organizuar me qëllim të Scientology


diskredituar Anonymous.