7 Arsyet prostatitis


 • Numri arsye 1
 • Numri arsye 2
 • Numri arsye 3
 • Numri arsye 4
 • Numri arsye 5
 • Numri arsye 6
 • Numri arsye 7

 • Arsyeja № 1. Hall nga

  Pacientët Urologji është shpesh njerëz të rinj
  preferojnë pushim aktiv apo shumë ekstreme. Ata që
  të angazhuar në zhytje, surfing, kayaking dhe ski. Të gjithë
  Këto aktivitete rekreative kërkojnë stresit të rënda fizike dhe të lidhura
  edhe me të dridhura. Në pjesën tjetër nuk e kanë vënë re, dhe
  pastaj problemet fillojnë.

  Arsyeja № 2. jetese i ulur

  Gjithashtu prostatitis banorët më të prirur të qyteteve të mëdha, duke çuar
  i zënë por i ulur jetesës: makinë - kompjuter nga

  kompjuter - në shtrat, duke rezultuar në organet pelvike
  përkeqësimit rrjedhjen e gjakut dhe të ngjeshur atje.

  Arsyeja № 3. Nedolikovani inflamacion

  Në zhvillimin e verës të prostatës dhe të sëmundjeve kronike inflamatore
  Infeksionet bronkit, për shembull, dhe fokale - - organizmave grykët, sinusit
  dhe madje shëruar karies.
  Bakteret patogjene me gjak
  hyjnë prostatës, dhe aty quhet inflamacion.

  Arsyeja № 4. Stresi

  Prostatitis është infektues deri në një moshë të re i cili vetë ishte i kursyer:
  shumë rëndë në trajnim në klub palestër, duke i shtyre hekuri
  nedosypaye, ha rregullisht, i ulur në punë nga agimi deri në muzg.  Tendosje e përgjithshme fizike dhe mendore të çon për të ulur mbrojtëse
  forcat e trupit, dhe të gjitha infeksion i "fjetur" ngre kokën e tij.

  Arsyeja № 5. sëmundje e transmetueshme seksualisht

  Dhe, sigurisht, rrezik për shëndetin e prostatës ata që e mohojnë veten
  në gëzimet e seksit të pambrojtur dhe mbledh infeksionin. Nedolikovana
  gonorrea, për shembull, 80% e rasteve jep komplikime në formën e inflamacionit
  prostatës.

  Arsyeja № 6. përmbajtje të gjatë

  Sipas statistikave, meshkujt që bëjnë seks më pak se 2 herë në muaj
  vuajnë nga prostatitis congestive 3 herë më shumë gjasa ato të dhëna
  kënaqësitë amorous 2-3 herë në javë.

  Mbajtje të zgjatur
  stagnon prostatës fshehtë dhe patogjene prostatitis janë aktivizuar.

  Arsyeja № 7. «gjumë infeksion"

  Gjendja shëndetësore e veshkat, fshikëzës dhe prostatës e lidhur në mënyrë të vendosur. Në
  Për shembull, pielonefrit nedolikovanyy dhe cystitis (nga rruga, burrat inflamacion
  fshikëz është të paktën në femra) është konstante
  burim i infeksionit në legen. Një prostatës - shumë e ndjeshme
  trup të ndjeshëm ndaj infeksioneve.

  Dhe nganjëherë shkakton inflamacion të virusit të prostatës ... herpes.
  Prostatitis herpetike mund të ndodhë si gjenitale sfond
  virus, dhe faji i buzëve "të zakonshëm" të ftohta, puna nëse reduktohet

  sistemit imun.