Nëse ëndrra makth


 • Mbretëria e nënndërgjegjeshëm
 • Nightmares - një shenjë e shqetësimit
 • A mos i lënë këqija shpeshta pambikëqyrur

 • Nightmares ndoshta vizitoni nga koha në kohë secili prej nesh. Ata duhet të paraqesë një detaj karakteristike që sjell gjithë ëndrra është zakonisht reagimi i ardhshëm. Njeriu kërcen befas nga shtrati, dripping me djersë të ftohtë, të ndjekur nga një frikë në ngritje dhe të dhimbshme. Jo domosdoshmërisht edhe mos harroni, kur ky detaj, sepse ëndrra mund të shpejt të zhduket, edhe pse zakonisht mend mirë dhe për një kohë të gjatë. Kjo situatë është në vetvete tregon praninë e gjumit ankthi dhe paralajmëron për nevojën për të analizuar dhe shqyrtuar jetën e mëparshme.


  Mbretëria e nënndërgjegjeshëm

  Ajo që ne shohim në gjumë, është e përbërë tërësisht nga materialet që ka akumuluar në këtë pikë: se me informacionin që nuk ka pasur kohë për të fituar një terren në kujtesën afatgjatë. Por thelbi i ëndrrave të fshehura shumë më të thellë. Kjo është pasqyruar në ëndrrat e njeriut nënndërgjegjeshëm fakt. Dhe nga ajo që ka më shumë (pozitiv ose negativ) varet kuptim të asaj që ne shohim në gjumë. Kështu, shkaqet e ëndrrave ankthi shërbejnë veten, ndjenjat tona të brendshme, gjendjen tonë fizike dhe mendore.

  Për shembull, njeriu fushë informacioni mbajtur aeroplanin foto dhe numrin e madh të njerëzve.


  Nëse në kohën e gjumit në aktivitetin mendor dhe fizik të njeriut është normal, ai mund të ëndërrojnë, për shembull, një udhëtim të këndshëm me aeroplan (ëndrrat e thjeshtë). Nëse një person ka një problem (çrregullim në jetë, problemet e njerëzve rreth tyre), atëherë gjumë do të jetë pikturuar plotësisht në ngjyra të tjera. Ai mund të ëndërrojnë se avioni shtrëngon, dhe pasagjerët janë të çuditshme dhe kërcënuese (të këqija). Kjo shprehje shkëlqim për këtë fakt varet nga natyra dhe gjatësi e një problemi. Nëse problemi është shumë i gjatë dhe i thellë, e njëjta ëndërr mund të blej pamje krejt të pashpresë (aksident, humbje, trajtim të papërshtatshëm ose të pasagjerëve në kërkim të çuditshme kërcënim nga ana e tyre).

  Për të qenë të sigurt, nënndërgjegjeshëm e njeriut harron asgjë, çdo gjë nuk është "në gjumë" dhe vetëm duke pritur për kohën e tij për të "marrë jashtë" në sipërfaqe dhe të shfaqet në ëndërr. Një makinë janë ato stimuj që në njëfarë mënyre ndikojnë pa ndjenja, në masën në të cilën ajo lidhet.


  Nightmares - një shenjë e shqetësimit

  Vihet re se në rastet e depresionit, gjendjen e shtypur që zgjat një kohë të gjatë, rezultati është shpesh një ëndërr e trendeve negative dhe rezultatet. Dështimet, zhgënjimet e jetës reale dhe të shkoni për të fjetur.

  Kur çrregullime mendore, e dobësuar nga kjo apo arsye të tjera, ndodh që njeriu u zgjua, ende jetojnë ëndrrën, nuk mund të bëjnë dallimin në mes asaj që ai e pa në ëndërr nga realiteti.

  Nightmares gjatë periudhave të tilla janë shumë të rrezikshme për personin për të cilin ata ëndërruar dhe për të tjerët. Edhe pse kjo ndodh mjaft rrallë.

  Në ndjesi mësuar nga peripecitë e jetës, natyrën e ëndrrave të ndikojnë ndryshimet natyrore të trupit (sëmundje, ciklet natyrore). Nuk është sekret që gjatë menstruacioneve në gratë rrit nervozizëm. Pra, në këto kohë të ëndrrave të tyre armiqësisë më të gjallë dhe të orientimit seksual kanë më të madh se ditët normale.

  Nightmares dhe është e lidhur me shkallën e vulnerabilitetit i burrit, fantazitë e tij. Një mënyrë për "prodhimin" e ëndrrave të tilla mund të japin lexim mistike letërsisë, shikuar një film horror, etj

  Nëse personi i mbyllur dhe i prekshëm ka një ëndërr se shoku i tij në sytë e tij kthehet në një përbindësh, problemi nuk mund të gjendet në një, dhe në veten e tij. Në fund të fundit, ai përdori të gjitha imazhet dhe vështirësi për të "tretur" a vazhdimisht vijnë me këto ide, transferimit të tyre nga dita në ditë. Përveç kësaj, letërsia mistike kapja hedhur farën e vet në nënndërgjegjeshëm e tij. E gjithë kjo la gjurmë të thella në kujtesën. Dhe në një moment u largua kufi shtrembëruar logjikën e ëndrrave, duke treguar një formë të dytë panatyrshme


  A mos i lënë këqija shpeshta pambikëqyrur

  Nightmares karakterizohet jo vetëm dhe jo aq shumë shtirje parë, por në radhë të parë qëndrimi ynë ndaj ëndrrave.

  Një person nuk mund të shoh ndonjë "fenomeneve" dhe zgjoheni me të njëjtën ndjenjë karakteristike e një makth.

  Për të kuptuar rëndësinë e këqija në jetën tonë, të përdorë qasjen "mjekësor" dhe krahasoni ëndrrën e feces të njeriut (në mënyrë figurative, natyrisht). Shembulli nuk është shumë e bukur, por me saktësi reflekton thelbin. Trupi i njeriut ka nevojë për materiale ushqimore, dhe kjo ne hani, pini - kështu plotëson nevojën për vitamina, minerale dhe elementeve kimike.
  Pasi që trupi lëshon produkt i përpunuar, çfarë ai nuk kishte nevojë, etj Nëse është e nevojshme, në rast të sëmundjes apo sëmundjeve të dyshuar në laborator për këtë lloj të mbeturinave, mund të përcaktojë jo vetëm çfarë është marrë për ushqim, por edhe se si ajo është e përpunuar - të saktë apo jo, për të identifikuar burimin e sëmundjes.

  E njëjta gjë ndodh me ëndrrat. Dreams - një produkt ngrënë nga njeriu, por këtu ushqimi është një tjetër nivel, e larmishme, e komplikuar. Dhe në qoftë se probleme është shkaktuar pas duke parë një ëndërr, kur iu referuar një specialist, ai jep analizën e tij. Ëndrrat për të sjellë analizën tuaj!

  Pra, nëse ju nasnyvsya makth, atëherë truri juaj është i mbingarkuar dhe jo në formë të madhe. Është koha për të zgjidhur problemin!

  Informacione nga artikullin "Nightmares"