Si të zam një martesë të thyer


 • Njohin seriozitetin e problemit
 • Mos prisni derisa situata zgjidhet vetë - të veprojë!
 • Kontaktoni me profesional tuaj
 • Jini të gatshëm të vlerësojnë në mënyrë kritike vetveten
 • Të jetë gati për një ndryshim
 • Në përgjithësi, psikologët janë pesë
  hapat bazë për të gjetur paqe në familjen shpartallua. Ndiqni ata - ndoshta
  kështu që ju mund të vërtetë të shpëtuar martesën tuaj, të shëruar zemrat e thyera, të shpëtuar
  mendje fëmijë të shëndetshëm, dhe pronës - pandarë. Megjithatë, kjo kërkon
  punë e rëndë mendore të të dy bashkëshortëve ... por një vlerë të provoni!

  Si ju duhet të dini, martesa
  - Ajo është e përjetshme dhe solid romancë pushime. Për fat të keq, shumica prej nesh janë

  disastrously papërgatitur për këtë zbulim. Nëse martesa juaj ka plasaritur, ju e dini,
  Ju nuk jeni vetëm. Vetëm në Amerikë me këtë problemi më shpejt ose më vonë fytyrat
  çdo familje të dytë.

  Ata pak që deklarojnë tyre
  lumturi absolute martesore dhe mirëkuptim martesor përsosur - ose
  gënjeshtarë, ose duke marrë medikamente dhe kështu të gjithë ata duket për të thënë butë,
  gëzueshme. Por problemi është se jeta familjare është një vështirësi, por më tepër
  si ju burri / gruaja e angazhuar për njëri-tjetrin dhe janë të gatshëm për të kapërcyer ato së bashku.


  Njohin seriozitetin e problemit .

  Nëse njëri bashkëshort është duke përjetuar
  Kriza, pastaj kalon nëpër një krizë të martesës së tyre.


  Shumë shpesh një partner
  vuan përditshme nga një mungesë e të kuptuarit, ndërsa tjetri nuk duan asgjë në njoftim
  jeton në të verbër (shpesh të zgjedhur qëllimisht) injorancës, duke injoruar seriozitetin
  problem. Nëse kjo situatë është vonuar shumë e gjatë, pala e pakënaqur mund
  humbasin durimin të vendosë për të nayneperedbachuvanishi (sipas palës tjetër)
  vepron si tradhëti, lë, kujdesin për fëmijët apo edhe divorci. Më besoni, në të gjithë
  Problemet familjare dhe grindjet gjithmonë fajësojnë të dy. Martesa e dështuar,
  duhet të përpiqen të dy. Nëse martesa e dështuar, faji duhet gjithashtu të jenë të dyja.


  Mos prisni derisa situata zgjidhet vetë - të veprojë!

  Shumica e çifteve shumë e gjatë
  spohvachuyutsya joaktiv dhe vetëm kur ajo është tepër vonë dhe për të shpëtuar
  Martesa e pamundur. Ndërsa ata nuk janë fyrjeve përbashkëta, akuzat, keqkuptime dhe
  acarim të rritet si një mbledhje, dhe përfundimisht arritur përmasa të tilla që
  të përballuar me ta është i pamundur, dhe asnjë nga bashkëshortët nuk është i gatshëm të falësh
  dhe një tjetër hap drejt pajtimit të parë. Në raste të rralla, çifti ende
  zgjidhet për të aplikuar për familjar psikolog klinik, por dhimbja është aq
  i fortë se ajo nuk mund të tejkalohen. Martesa thyen up - për herë të parë në jetë dhe pastaj
  në letër.


  Kontaktoni me profesional tuaj

  Nëse jeta juaj familjare nën kërcënim
  nuk do të përpiqet për të rregulluar atë vetë, e shihni, në qoftë se ju e dini se si
  kjo është bërë, ju nuk do të dukej në një situatë të tillë. Po, absolutisht jo vetëm të zbulojë shpirtin
  i huaj nuk është e lehtë të pranoj më intime. Kështu, për këtë
  kërkohet guxim i konsiderueshëm, por ju betuar për të jetuar me një e tij të zgjedhur
  (Zgjedhur) në varr dhe sinqerisht besonin në të - kështu që pse të mos
  të bëjë një tjetër përpjekje për të ruajtur bashkimin? Para së gjithash, ju duhet
  të bëjë për veten e tyre.

  Një psikolog profesionist ka gjera
  përvojë, aftësi të veçanta, ai mund të kuptojë problemin tuaj në një më të thellë

  Niveli dhe japin këshilla të mira. Përveç kësaj, ai do të dëgjoni të gjitha tuaj
  Tregimet, të tilla si "rrëfim" lehtësuar shpirtin tuaj. Vetëm mos të çuar përpara
  me mend se çfarë psikologu dhe se si ai do të reagojnë për situatën tuaj. A nuk e privojnë
  martesa e tyre një shans për shpëtim, nuk trajtojnë paragjykime psikologjike -
  ajo mund të jetë ndihmë e vërtetë efektiv.


  Jini të gatshëm të vlerësojnë në mënyrë kritike vetveten

  Në familjen e pasigurt partnerët e aleancës
  Mangësitë e di saktësisht anën e kundërt, dhe vë fajin mbi të.
  Pa dyshim,
  Ky është informacion shumë i vlefshëm, por kjo është vetëm gjysma foto. Në qoftë se ju nuk e bëni
  të mësojnë për të marrë përgjegjësinë për gabimet dhe problemet në familje, martesa juaj

  dënuar me dështim.


  Bëhu gati Ndryshimet

  Në mënyrë paradoksale, por pas
  ky "rregullim" bashkëshortor bashkim mund të bëhet më mirë dhe më të fortë se
  para krizës, natyrisht, në qoftë se të dy bashkëshortët gjejnë forcën dhe mençurinë për
  pranojnë gabimet e tyre dhe të mësojnë prej tyre. Në këtë rast, të ndryshojë - sinonim me zhvillimin,
  Kur ju mësoni për të dëgjuar jo vetëm për veten e tyre por edhe për gjysmën e dytë të saj,
  Kur të jeni gati për të bërë vendime të informuara të pjekur dhe për të gjetur
  kompromis dhe për të kapërcyer tundimin për të menduarit dhe sjelljes destruktive.
  Pa marrë parasysh se sa të suksesshëm do të "riparuar" varkë tuaj familjar,

  për qëllimet e tilla duhet të përpiqet. Këto ndryshime të personalitetit, natyrisht, do të
  të përfitojnë ju, punën tuaj dhe marrëdhëniet. Ju ende të humbasin asgjë, por
  të fitojë - i madh.

  Sure, statistikat e trishtuar
  divorc ju e dini, gati gjysma e martesave përfundojnë në divorc. Por asnjë
  Statistikat nuk ju them të mëposhtme: i rëndë punën në bugs martuar
  në mënyrë të konsiderueshme rrit shanset tuaj për ta mbajtur atë. Sot ju mund të marrë
  një vendim që do të ndryshojë gjithë jetën tuaj. Vetëm të përpiqet për të ndjekur
  këto këshilla. Mrekullitë ende të ndodhë ndonjëherë - veçanërisht ata që janë të gatshëm
  e bëjnë këtë disa përpjekje.