Si për të llogaritur një martesë e komoditet


 • Ode për dashuri, ose çfarë kanë llogaritur
 • Situatë
  1
 • Numri situatë 2
 • Numri situatë 3

 • Ode për dashuri, ose çfarë kanë llogaritur

  Cute, Cute, romantike, besimtarët pushime se martesa duhet të vijnë vetëm në dashuri, ju lutem mos kini frikë!

  I dashur Zot, e di për këtë një ata nuk ka ardhur vetëm për shkak se ajo nuk ka dashur të ulët bar për të zgjedhur pretendimet e tyre, ju lutem, mos më akuzojnë të gjitha mëkatet!

  Të dashur zonja, praktike dhe pragmatike, të bindur se njerëzit ekzistojnë vetëm për t'i pajisur ata me, jetën të tillë të bukur dhe të zgjuar të rehatshme, nuk nxitojnë të regjistrohen më në radhët e tyre!


  Unë ende besoj (dhe se nuk i pafajësisë, dhe i përvojës së madhe të jetës) se një, dashuria e fortë pasionuar punon mrekulli, e bën jetën e një përrallë - por jo domosdoshmërisht që zgjat gjatë.

  Ju thoni atë dashuri - i pafund, fundi është vetëm çmenduri që quhet dashuri ...

  Oh jo, më e madhe dhe më e sinqertë dashuria mund të zbehet nëse nuk përpiqen për të ruajtur atë, për të thyer, për të qenë i pakujdesshëm me të, vetëm thahet si ujë nga burime të besueshme - sepse jo të gjithë njerëzit përfundimisht të aftë për të dashur të gjithë jetën time njëjti njeri. Pra, para se të lidhë jetën e një personi tjetër, le të lëvizë nga llogari të thjeshtë.


  Çfarë kjo varet nga situata. Konsideroni disa prej tyre.

  Situatë
  1

  Pra, ju e doni këtë njeri, e duan njëri-tjetrin, drejtpërdrejt midis jush shkëndijë e tërheqje reciproke skips ... vrapoi te gjendjes civile? Nxituan në pasion pamatur në krahët e njëri-tjetrit? Jo, unë u ndal dhe mendova ...

  Po, menduar shumë mirë, madje edhe para se të vetëm kalojnë natën së bashku. Të paktën në atë se si për të mbrojtur veten e tyre nga shtatzënia e padëshiruar dhe infeksionit edhe më të padëshiruar.

  Pastaj të gëzojnë një llogaritje rigoroz të bazuar në fakte objektive. Çfarë mund të bëni për të dhënë një tuaj të dashur që ai mund të ju jap? Dhe kjo është në lidhje me pasuri është shumë më pak (por harrojmë për ata nuk e bëjnë, natyrisht).

  Mendoni se si planet e tij të jetës përmbushur tuajat. Gati për atë, për shembull dhurojnë kohën e tyre dhe të tyre, që të ju jap mundësi për të vazhduar arsimimin e tyre, një karrierë? A jeni gati për t'i dhënë atij një pasme të besueshëm, në qoftë se baza e familjes mirëqenien është duke shkuar për të hedhur një të dashur? Gjithsesi, dashuri, dashuria, martesa, para së gjithash, ajo është përgjegjësi për njëri-tjetrin.

  Dhe përsëri, do të përpiqen për të vlerësuar një mijë gjëra të vogla që e bëjnë rutinën e jetës tuaj, dhe ju mund të postavytesya krejt ndryshe. Për shembull, ju e doni turmën, I love vallëzimi, muzikë, kompani fun, dhe ai - thotë homebody.

  A mos ju si një qëndrim të rehatshëm, dhe ai nuk mund ta imagjinoj jetën pa të gjuetisë, peshkimit, tenda hiking dhe kalojnë natën rreth zjarr kampi. Well, dhe kështu me radhë ...

  Sigurisht, në vapën e pasionit të vështirë të dini që ju jeni që kanë të bëjnë me të, por ka edhe një gjë e bukur si martesë civile - një lloj i jetës provë familjare.

  Është për të ardhur keq që shumë gra të reja e perceptojnë këtë mundësi mençuri të vlerësuar mundësinë e të jetuarit së bashku dhe të mos shkaktojë pakuptimta të pariparueshëm?
  ?, Si për të fituar një terren në luftën e parë për burrin e saj, një fëmijë shpejt, për të mbajtur njeriun pranë tij - dhe pastaj bari nuk rritet, le të jetë alkolikët, parazitëve, skandal, feminist, anyway - tim, nuk do të japin, dhe të tjerët nuk jetojnë më mirë ...


  Numri situatë 2

  Kam marrë një letër në të cilën ajo kërkoi në gjithë seriozitetin: kë të martohet me të. Kandidati dy, një djalë i mirë, por tmerrësisht i mërzitshëm, tjetri - simpatyaga, e cila kishte por lloji i papërgjegjshëm.

  Sigurisht, përgjigja më e natyrshme - jo për të shkuar në një ose në një tjetër. Kur e shihni atë gjysmë e vërtetë - këto çështje thjesht nuk lindin. Por jeta nuk është aq e thjeshtë. Kush e di pse ajo u martua në një nxitim për të kërcejnë e rëndësishmja - të vendosur për veten tuaj të gjithë të marrë nga! Vetëm në një: me një argëtim, të relaksuar me të tjerët? Si mund të zgjidhni?

  Vetëm duhet një llogaritje të vogël, ju të ulen dhe të mendojnë, çfarë duhet të jetë se me të rëndësishme jeta e saj?

  Çfarë mund të pranojë, dhe pse - edhe pse lak rritet!


  Numri situatë 3

  Dhe këtu është një tjetër letër. Shkruan një grua nuk është rinia e parë, dashuria, as të dashur ndonjëherë, takohet me burrin e saj për disa vjet, me mendje shkon prapa në të. Dhe ai, si unë e kuptoj, ajo është përgjegjëse për të njëjtën. Por martohej me të, ajo nuk shkon, pse e quajti.

  Arsyeja - Llogaritja fillore. Ku I - grua e thjeshtë, gjuhë nuk flasin anglisht, kështu që unë them se shumë e turpshme. Dhe ai - një zyrtar i lartë i OKB-së, gruaja e tij duhet të jetë në pozitë të lartë. Nëse do të martohen, unë do t'i vijë turp për të, për të vuajtur dhe unë vuajnë prej saj.  Sa shumë situata të tilla ku mentalitetet ndryshim, dallimet kulturore, diferencat në gjendjen sociale dhe financiare dhe në jetën tjetër të vështirë familjare, duke vënë atë në prag të katastrofës.

  Dhe pastaj, për të dhënë, si autor i letrës së dashurisë dhe lumturisë familjare? Sigurisht jo. Vetëm mendoni mirë çfarë sakrifica kanë për të shkuar dhe ju dhe një të dashur që të jenë së bashku. Dhe të vlerësojë nëse ju keni mjaft të dyja takt, durim, dashuri, më në fund, për të kapërcyer të gjitha vështirësitë.

  Pra, i dashur im, le të "besojmë algjebër" harmoni Llogartija thatë dashuri për të bërë zgjedhjen e duhur në një nga vendimet më të rëndësishme në jetën tonë.

  Vetëm mos harroni të marrë parasysh jo vetëm aspektet negative dhe pozitive të arsyetimit, por edhe vetë.

  Fat të mirë!

  Informacion nga Helen Bëhuni artikull "Rroftë martesë e komoditet!".