Si të njohin lodhje


 • Simptomat e lodhjes kronike
 • Pra, çfarë duhet të bëjmë?

 • Simptomat e lodhjes kronike

 • Ulur performancën. Unë nuk dua të bëj, edhe mendimin e punës mund të shkaktojë vjellje.
 • Çrregullime të gjumit (respektivisht,
  në qoftë se njerëzit nuk e merrni mjaft gjumë, ajo ka tronditjen nuk etur
  punojnë shumë çdo mendim - se si në vend do të zvarritje në shtrat; ndoshta
  kështu që natyra është duke u përpjekur për të disi të mbrojtur trupin nga
  Të drejtat).
 • Reduktuara imuniteti (organ dëshiron për të pushuar pak, këtu dhe "merr nga" kështu).
 • Aritmi kardiake.
 • Shkelja e oreksit (nganjëherë dëshiron apatinë të tillë që pjesë dhe ngjitet në fyt, disa, megjithatë, zakon i rrënjosur në mënyrë të vendosur i "bllokim" stresi është dëshira për të ngrënë çdo gjë).

 • Reduktuar dëshirën seksuale (nga rruga, treguesit më të rëndësishëm, një lloj "provë" të bioenergjisë njerëzore).
 • Sindromë
  Vuajtjet Lodhja kronike kryesisht profesionistët ishin llogaritarë, menaxherët, financiare dhe bankierë, menaxherët
  grada të ndryshme. Ndonjëherë viktimat e kësaj sëmundje dhe janë duke punuar.

  Më shumë gjasa për të marrë të sëmurë janë:

 • Too përgjegjës
  Punëtorët të cilët, duke vënë në një bandë e rasteve të zvarritet këtë vizë si
  zvalyatsya të gjatë nuk i vdekur. Dhe pastaj nuk ka rroga dhe jo
  Pikët nuk do të rimbursojë shpenzimet e shëndetit në lulëzim, i cili,
  Nga rruga, shumica e krerëve të lartë të pështyj zile.  Kreu mesatare statistikore më të shpejtë nën pretekstin
  të liruar njeriun i cili filloi të punojnë më pak dhe të punësojë të re, se vullnetit
  gërmoj nëpër libra në problemet e tij. Prystrilyuyut shtyrë kuaj.
 • Ata që lënë pas dore pjesën tjetër. Një nga miqtë konduktore tim, duke u përpjekur të luajnë të sigurt për të gjitha rastet (dhe
  shumica e menaxherëve - risiguruesit të tmerrshme, nuk mund të
  dyshim) jashtëzakonisht të gatshëm për të le të shkojë e vartësve të tij me pushime dy
  Javën - maksimale, dhe pas bindjes shumë. Nuk është e qartë se ajo është e
  kjo fitoi. Mashtrojnë trupin e njeriut - një përbuzës
  biznes, dhe janë duke bërë atë të gjithë kohën - dhe sipërmarrje mjaft të pashpresë.


  Punonjësit e departamentit, dhe me të vërtetë bosi, e sëmurë disa herë në vit.
  Dikush që rrallë merr pushim, shpesh merr pushim mjekësor. Frika,
  se në mungesë të tij, diçka ndodh, të çon në atë person për vite pa marrë leje, por punon me gjysmave.
 • Ata që merr rregullisht në situata të vështira. Një marra veç e veç
  Stresi zakonisht nuk shkakton dëm të konsiderueshëm për të trupit. Tjetër
  gjë kur akumuluar stres. Këtu është vendi ku ata fillojnë e tyre
  Puna shkatërrues. Për fat të keq, shumë grupe të punës
  Stresi - një fenomen shumë i zakonshëm. Invalid
  organizimi i punës, atmosfera negativ psikologjik në

  Ekipi provokojnë situata të vështira. Plus bos, sinqerisht
  i cili beson se nën valëvit e stafit të tij do të punojë më shumë
  produktive. Si rezultat, shumë prej tyre mezi vijnë në punë,
  të ndjehen si një mi, i cili me qoshe.
 • Individët
  vazhdimisht duke përjetuar emocionet negative të tilla si zemërimi, zilia,
  Pakënaqësia me statusin e tyre social dhe pozitës në
  ekip. Mungesa e perspektivës së dukshme pozitive, konstante
  Pakënaqësia me goma të jetës sistemit nervor ndonjëherë të paktën,
  se orarin sverhnapryazhenyyam.

 • Pra, çfarë duhet të bëjmë?

 • Gjëja e parë që bëni kur ju ndjeheni të lodhur

  akumulon brenda ju - se si të fle. Shpesh kjo
  është i mjaftueshëm. Nëse një person nuk është duke fjetur sa duhet, është banal, i cili
  Pjesa tjetër mund të ketë?
 • Ju duhet të shohim mënyrën e punës dhe
  Pjesa tjetër. Në asnjë rast nuk duhet të neglizhohet leje. Kjo është e gjitha
  si që të lënë pas dore ato. Paaftësia për t'u çlodhur si e keqe si
  paaftësia për të punuar. Shumë janë vetëm me pushime dhe të bëjë atë me
  laptop dhe telefon celular duke u përpjekur për të zgjidhur çështjet e prodhimit.

  Të tjerët
  ditën e parë të kaloni pushime të problemeve familjare - riparim
  apartamente, punë bujqësore në fshat pothuajse në vend, një konservimi i madh

  Sasia e ushqimit për dimër. Kjo është gjithashtu jo mënyrë për të dalë
  pozicion. Switching llojin e aktivitetit - ajo sigurisht që është e bukur, por
  ju nuk e jepni trupin tuaj një mundësi pushim. Jo
  duhet të shkojnë në tokat e largëta në ishull të largët ekzotike.
  Ju mund të përballojë një udhëtim në Canaries - mirë, jo - në Krime, në
  Odessa dhe në Karpate shumë e keqe që ju mund të relaksoheni.

 • Në qoftë se ju ndiheni të lodhur, por nuk janë në gjendje për të plotësisht
  të pushojnë, atëherë ju keni nevojë për të zvogëluar aktivitetin. Rishikoni planet tuaja.
  Ndani të gjitha rastet në dy grupe: grupi i parë - ato gjëra që
  vërtetë duhet të bëni dytë - ato që aktualisht mund

  thjesht lënë pas dore. Mos harroni - ju nuk jeni Hirushja dhe nuk kanë të bëjnë gjithçka nga
  aq më tepër për shkak se shumë shumë shpejt të mësohen me të dhe të shohim se si
  për të dhënë.
 • Ajo duhet të jetë ushqyer plotësisht. Kur
  ushqim nuk është i balancuar, trupi është shumë më e vështirë për të shërohen.
  Wonderful reduktimin janë mjaltë, bleta polen, agrume,
  ushqim deti.
 • Sex. Angazhohen ata kanë absolutisht asnjë dëshirë?
  Kështu që ju duhet të vërtetë për një të plotë
  Pjesa tjetër. Unë nuk dua që të ketë marrëdhënie seksuale - dhe nuk është e nevojshme. Nuk është e nevojshme.
  Dhe kur
  se dëshira do të - mirë, atëherë ju jeni të çlodhur dhe të gatshëm për të shkuar
  kthehet në seks të madhe.

 • Në kohën tonë të vështirë më i rëndësishëm se kurrë
  jo vetëm të jetë në gjendje për të bërë një karrierë, të fitojnë të holla, të ndërtuar në mënyrë korrekte
  marrëdhëniet me njerëzit, por edhe të jetë në gjendje të vlerësojmë dhe të ushqej ty. Mos harroni -
  e krijoi njeriun, natyra nuk ka krijuar atë për pjesë.