Si për të pjesë me partnerin


Sipërmarrës Berlin Bernd Dressler doli me një re të tipit, absolutisht unike e shërbimit - € 50 ajo u jep njerëzve lajmin se gjysma e tyre tjetër vendosi për të thyer.

Sipas krijues gjermane, në 11 muajt e fundit, ai ndihmoi të përfundojnë marrëdhënien 200 njerëz. Sipas tij, secili ofrimit mesazh zakonisht zgjat rreth tre minuta dhe marrësit shpesh shumë më të befasuar dhe i tronditur. "Unë pothuajse asnjëherë ftuar që të ketë një filxhan kafe - Dressler tha në një intervistë me Berliner Morgenpost. - Shumica e përfituesve në momente të tilla janë thjesht të paaftë për të menduar për ndonjë gjë ".

Ideja e organizatës erdhi në mendje Dressler pasi ai u përpoq më kot për të lënë të dashurën e tij për dy vjet. Ai thjesht nuk kanë shpirt të mjaftueshëm ku çdo herë për të treguar e saj të vërtetën, duke shkaktuar dhimbje të madhe. Pas përvojave të hidhura Dressler dhe vendosur për të krijuar një tavolinë që ndan njerëzit nga vullneti dhe paratë e tyre

Me iniciativë Dressler gjithashtu zhvillon kurse për ata që duan të ndërpresë personin e marrëdhënieve. Përveç kësaj, ai ofron të ndihmojë për ata që duan të mbajnë partnerin marrëdhënie apo të kërkoj falje për gabimet e tyre.

Rozstavan parë zyrë në botë u hap në fillim të këtij viti.


Agjenci ofron disa lloje të shërbimeve. Më e lirë - e ndarë në telefon. Për 20 euro, zoti Dressler refuzuar gjysmave rrjet klientit dhe shpall: ju doni të qëndroni vetëm miq. Nga 30 ai shkruan dhe i dërgon një letër prekëse lamtumire.

Lloji më e shtrenjtë e shërbimeve - një takim personal. "Kur kam takuar njerëz të shpjegojë se pse ata duan të thyejnë me të, telefononi të paktën tre arsye. Unë mund edhe gjërat nga banesa për të marr një klient, por jo më shumë se një valixhe "- thotë drejtori i Byrosë.