Si të shpëtoj të komplekseve


 • Ku janë objektet?
 • Zvogëlimin e komplekseve

 • Ku janë objektet?

  Për shembull, baby
  do pohytaty motër më të rinj dhe ra atë. Kujtimet e rënda traumatike
  rrëzua nga mendjen e tij është i bllokuar dhe bëhet i ndërlikuar. Duke u bërë
  të rriturit, fëmija vazhdon të shmangur çdo kontakt me fëmijët,
  në mënyrë të pandërgjegjshme frikë të dëmtojë ata. Kompleksi rritet imperceptibly
  plotësisht subjugates pronari jetës.

  Për të ndaluar kohë dhe për të parandaluar ndikimin e tyre
  kompleks për të filluar me të duhet të njihet. Herë pas here të gjithë
  Njerëzit janë të habitur rezultatet e veprimeve të tyre, vendimeve, veprimeve. Për shembull, nuk ka

  Nuk është sekret se pushteti i vërtetë nuk kërkon konfirmim. Por
  mbajtësit kompleks inferioriteti janë vazhdimisht përpiqet për të verifikuar
  të ekzistojnë. Atëherë i riu, turpi dashnore, duke pohuar vetë
  temptresses joshëse rinj. Ose përforcon humbës tyre të jetës
  besim, vazhdimisht promovimin e dështimet e tyre.
  Gjithsesi, ne
  pengje të sistemeve të tyre.

  "Nuk ka rëndësi se çfarë sisteme ju keni - them i madh
  specialist në studimin e KG Jung - por do të doja të di se ju jeni me ta
  të bëjë. " Duke bërë hapin e parë dhe e kuptuar sëmundjen e tij, hapi i dytë do të jetë e saj
  njohja si komplekset - një pjesë të gjatë të njohur e shpirtit tonë.


  Një nevojë e vetë
  marrë në mënyrë holistike kështu që është tashmë atje.
  Dhe faza e fundit - transformimin. Convert komplekset tuaja
  dinjiteti, të tilla si aftësinë e kufizuar - një vetë-kritika, avantazhin - në
  vetë-respekt, faji - një ndjeshmëri ...


  Zvogëlimin e komplekseve

  Teknikat për të luftuar me kompleksin e tyre atje
  shumë dhe ata janë të gjithë të efektshme në shkallë të ndryshme. Çelësi i suksesit në zgjedhjen varet
  vetëm në fuqinë e automjetit individual dhe shkallën e saj të gatishmërisë për të ndryshuar.

  Metodat themelore janë zakonisht jo vetëm më të shpejtë,
  por më e dhimbshme për psikikë. Por, ju shihni, këmbë amputuar prekur
  gangrenë, kirurg patjetër njerëzor.

  Dhe kjo dhimbje e mirë e përkohshme. Për shembull,
  drojë e tepërt dhe vlerësim social tendencë ekzagjeruar mund
  çrrënjosur të folurit publik. Merrni një fletë ose një libër me dashurinë tuaj
  punoni (poema, rrëfime, luan, këngë ...) do të shkojnë në
  sheshin qendror dhe të fillojnë të lexojnë me zë të lartë, duke e detyruar vullnet
  vetë nuk është i ekspozuar ndaj reagimit të të tjerëve. Dhe në disa pika ju
  të ndjehen të lënë vetëm me çështjen e tij të leximit, dhe mjedisi, që jetojnë në
  ligjet e saj botëror thjesht nuk është atje për ju, ju jeni të ndarë prej tij.
  Ju kanë njohur të drejtën të jetë i ndryshëm, për të qenë një person tjetër se sa të tjera.

  Me metoda të buta përfshijnë art terapi gjyshin Freud.
  Ai ekziston në disa variacione: pikturë, muzikë, skulpturë dhe
  letërsi. Thelbi i saj është formuar me anë të hartës artin tuaj
  Emocionet negative, transformimi i tyre, transformim dhe simulimet.

  Për shembull,
  aktualisht takimit ju edhe një herë duke shkuar për të ngritur çështjen e
  merituar çmimin para autoriteteve, dhe edhe një herë i heshtur. Ju si
  gjithmonë shkarkohet jashtë orarit të punës ... Si ndihesh? Rage kundër tij (Rohlya!
  Parëndësi! Sunduar nga gruaja!)? Ose shefit të tij (despot! Tyrant!
  Vrasësit!)? Merr një copë letër dhe shprehin ndjenjat e tyre në karaktere ose

  disa.

  Mendoni për një situatë komike për të (i tyre) dhe përvojës
  lehtësim. Po, unë qetësuar dhe
  heqjen emocion, të shkojnë në ngjarjet dhe të shohin
  situatë sikur nga jashtë, nga një palë e tretë. Track gabimet e veta.
  Zmodelyuyte e tyre të mundshëm dhe se si ju ndjeheni veprimet e nevojshme në
  kohë kështu që situata ishte e dobishme për ju. Kjo nuk është një mënyrë e dinak, ju hapni një mënyrë të re për të mësuar dhe të veprojnë ndryshe në të ngjashme
  kushtet. Ju vetë jeni programimit veten për një ndryshim!

  Nëse ju doni të ndryshojë jetën tuaj? - Join Dielli dhe botën përreth ju të ndryshojë!